Young Professional

Onze afdeling Referentieproducten en Standaardisatie is op zoek naar een Young Professional die zich wil ontwikkelen tot Functioneel Beheerder. Standplaats Zeist, 32/38 uur per week.

Dat zorg een hot item én een uitdaging is, is geen nieuws. En dat de kwaliteit en de kosten van de zorg bijna dagelijks het onderwerp van gesprek zijn, kan je ook niet zijn ontgaan. Daarom is deze vacature Functioneel beheerder zo bijzonder. Deze vacature heeft niet alleen meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Door het doen van business analyses bij nieuwe wensen en eisen kun jij deze adequaat vertalen naar gerelateerde (systeem)aanpassingen en worden processen verbeterd.

Het verbeteren van beheerprocessen

De afdeling Referentieproducten beheert en ontwikkelt een aantal tarief- en referentieproducten voor zorgverzekeraars en andere partijen. Deze producten spelen een belangrijke rol bij de afwikkeling van het declaratieverkeer tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Als Functioneel beheerder zorg je er onder andere voor dat wijzigingen in systemen worden doorgevoerd en bijvoorbeeld aanvraagprocessen steeds verder worden verbeterd. De Functioneel beheerder is verantwoordelijk voor de tijdige en continue beschikbaarheid van de producten, de gerelateerde diensten en de ondersteunende pakketten, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de beheerprocessen.


Dit is Vektis

Jouw collega’s zijn mensen die kleur geven aan onze organisatie. Ze zijn betrokken, resultaatgericht en delen hun successen en ervaringen graag met elkaar. Ze delen hun passie voor de zorg en zijn flexibel, zelfstandig en expert op hun vakgebied. En hadden we de werksfeer al genoemd? Die is gewoon echt goed. Daar doen we veel aan: het creëren van een open, informele werksfeer, agile werken, flexibele werktijden en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Maar ook: even een frisse neus halen in het bos, bedrijfs- en afdelingsuitjes en borrels. Smaakt dit naar meer?

Wat jij kunt bieden

Als Functioneel beheerder staat de klant bij jou voorop en ga je dagelijks proactief aan de slag. Jij gaat altijd voor het beste resultaat en op eigen kracht vooruit. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel aan te passen en te ontwikkelen. Je hebt lef en bent een flexibele teamwerker die makkelijk en helder communiceert. En je hebt ook:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding met ICT-component
  • enige ervaring met business- of informatieanalyse
  • enige ervaring met informatiesystemen en opstellen van requirements

Wat jij kunt verwachten

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, waarmee je verlofdagen kunt kopen, tijdelijk meer of minder kan werken of kan meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om jouw eigen baan vorm te geven. Denk hierbij aan flexibel werken (fulltime of parttime vanaf 32 uur per week) en thuiswerken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en meedenken
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • veel ruimte voor studie- en ontwikkelmogelijkheden


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harm Arnoldussen, manager van de afdeling Referentieproducten en Standaardisatie, telefoonnummer (030) 8008 300 Sollicitaties graag mailen naar hrmvektis@vektis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.