Nieuwe website Vektis Standaardisatie live op 1 februari

Deel dit bericht via

De ontwikkelingen in de informatiedienstverlening en zorg staan niet stil. We willen onze klanten hierbij ook in de toekomst goed blijven ondersteunen. Daarom presenteren wij vanaf 1 februari onze nieuwe Vektis-Standaardisatiewebsite. Op de nieuwe site vind je nog steeds alle informatie over standaarden, codelijsten, gegevenselementen en retourinformatie, maar dan in een nieuwe jas. Niet alleen die jas is nieuw, ook ‘onder de motorkap’ zijn we flink aan het sleutelen geweest.

Wat kun je verwachten:

  • De nieuwe Standaardisatie-website hangt in de website vektis.nl en heeft daardoor ook een andere url gekregen, namelijk vektis.nl/streams/standaardisatie.
  • We hebben een nieuw mailadres: standaardisatie@vektis.nl.
  • Het is mogelijk om in het nieuwe portaal te zoeken en filteren op standaarden. De zoekmachine zoekt door de hele website. En door bestanden heen, zoals een pdf-document.
  • Overzichtelijke pagina’s met selectiemogelijkheden binnen standaarden, codelijsten en gegevenselementen.
  • Verbeterde navigatie en consistente opbouw van de pagina’s.
  • Een veelgestelde vragen pagina met antwoorden op vragen over Vektis Standaardisatie in het declaratieproces, onder andere met een aantal infographics.
  • Een retourinformatiepagina, speciaal gericht op vragen over de retoursystematiek binnen het declaratieproces, met duidelijke informatie over de daarbinnen gebruikte retourcodes.

Vanaf 1 februari bestaat de huidige url ei.vektis.nl niet meer.
Je kunt de nieuwe website bereiken via www.vektis.nl/streams/standaardisatie.

De meeste oude url’s worden straks automatisch doorgelinkt naar de juiste pagina in de nieuwe website. Er zijn ook url’s waarbij dit niet gebeurt. In deze gevallen linkt een oude url naar de overzichtspagina waar je alle standaarden gemakkelijk kunt terugvinden.