Financieel administratief medewerker (tijdelijk)

Ben jij op zoek naar een leuk job bij een gezellig bedrijf voor minimaal 24 uur per week? We zoeken voor een periode van minimaal 6 maanden een financieel administratief medewerker. In Zeist en per direct. Iets voor jou?

Dit ga je doen

Jouw uitdaging is om realtime inzicht te verschaffen in de crediteurenadministratie, inclusief verplichtingen en contracten. En in de project- en verkoopadministratie. Als je ook nog ondersteuning kan bieden bij periodieke afsluitingen, dan is jouw dag geslaagd. Je verwerkt zelfstandig de financiële administratie.

Over jou

Vektis in control, dat is waar jij aan bijdraagt. Je bent op de hoogte van de eisen die aan Vektis gesteld worden en je helpt graag mee deze te borgen. Je bent zelfstandig en vertrouwelijkheid staat hoog in je  vaandel. Daarnaast ben je zorgvuldig en communiceer je makkelijk. Naast jouw hands-on mentaliteit, ben je ook nog eens proactief en stressbestendig. Je hebt ook:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • ruime ervaring met Excel en bekend met Accountview
  • allround werkervaring als administrateur, in het bijzonder op de deelgebieden inkoop en projectadministratie

Heb je daarnaast ervaring met verkoopadministratie, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Over Vektis

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is op fietsafstand van Utrecht en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een leuke job voor minimaal 6 maanden
  • vrijheid om mee te denken, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • een gezellige werksfeer met leuke collega’s
  • professionele en behulpzame collega’s die weten waar ze het over hebben
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je nog vragen? Bel Jeroen Heus, Manager van de afdeling Financiële Zaken, telefoonnummer (030) 8008 300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.