Afdelingsmanager

die klantbelang voorop zet

Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de operationele zorgprocessen? Wil jij blijven groeien en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar Vektis. Wij zoeken een manager die verantwoordelijk wordt voor de referentieproducten en standaardisatie.

Je nieuwe functie

Binnen Vektis Streams beheren we de referentieproducten en de Vektis standaarden. Deze diensten zijn van levensbelang voor de geautomatiseerde processen bij onze klanten. Weten wie welke belangen heeft en wat er speelt bij de klant, is cruciaal gezien de grote impact van de diensten. In deze functie heb je het klantbelang dagelijks in het vizier.

Op de afdeling werken zo’n  25 medewerkers. Dit aantal is inclusief de collega’s op de servicedesk, die ook onder de afdeling Vektis Streams valt. De afdeling kenmerkt zich door een grote verscheidenheid. Je vindt het leuk om te gaan met mensen met zeer diverse achtergronden en te schakelen in managementstijl, van directief tot coachend. Het behouden van een team met tevreden en gemotiveerde medewerkers is aan jou toevertrouwd. Daarnaast wordt verwacht dat je over de grenzen van je eigen afdeling heen kijkt. Je bent lid van het MT, hebt een belangrijke inbreng bij het halen van de organisatiedoelstellingen en je beslist mee over de jaarlijkse begroting.

Over jou

De nieuwe manager heeft affiniteit met IT. Begrip van de (on)mogelijkheden en gevoel voor ontwikkelingen op IT-gebied zijn onontbeerlijk. Net als het kunnen inschatten wat ogenschijnlijk kleine aanpassingen in onze systemen, processen en standaarden betekenen voor onze klanten. Je hebt leidinggevende kwaliteiten, coachende vaardigheden en je bent communicatief sterk. Daarnaast ben je een sparringpartner van de MT-leden, heb je strategische visie, een eigen mening en je kunt veranderingen bewerkstelligen.
Je hebt ook:

  • academisch werk- en denkniveau
  • ervaring in een organisatie in ontwikkeling en de vaardigheid om anderen daarin mee te nemen
  • ervaring in de zorgsector is een pre

Door de bijzondere positie van Vektis in de markt is gevoel voor politieke verhoudingen en plezier in het politieke spel erg handig. Vasthoudendheid en een voorliefde voor ’de operatie’ zijn eigenschappen die je in deze functie goed kunt toepassen. Ben je jong van geest en schakel je snel? Dan zijn we extra blij met je.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling en onkostenvergoeding
  • de mogelijkheid om jaarlijks een financiële bonus te ontvangen
  • lease auto
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven en veel ruimte voor eigen initiatief
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Heb je vragen over de vacature?

Bel Herman Bennema, algemeen directeur, 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.