AGB-code aanvragen

Als zorgaanbieder heb je een AGB-registratie nodig om geleverde zorg te kunnen declareren. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Ook is de informatie uit het AGB-register de basis voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Het is dus belangrijk dat je registratie juist en volledig is. Vektis beheert het AGB-register. Op deze pagina vraag je direct de juiste AGB-code aan.

Hulp nodig?

Mohammed en zijn team zitten voor je klaar.

Contact

Vraag je voor het eerst een AGB-registratie aan, bekijk dan de informatie voor starters in de zorg en kom meer te weten over de verschillende AGB-codes en het aanvraagproces.

Welke AGB-code heb je nodig?

Je kunt verschillende AGB-codes aanvragen: voor jezelf, je onderneming- of vestiging (bij een onderneming met een AGB-code). Heb je zowel een persoonlijke als een ondernemings-AGB-code nodig? Vraag ze tegelijk aan met de 3e knop.

AGB-code persoonlijk

AGB-code onderneming

AGB-code persoonlijk + onderneming

AGB-code vestiging

 

Doorlooptijd aanvragen AGB-code

De gemiddelde doorlooptijd voor het aanvragen van een AGB-code is op dit moment 15 werkdagen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van je AGB-code? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen over dit onderwerp. Kom je er zelf niet uit, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons in Zeist: 030-8008 380.

Meer weten? Mohammed en zijn team zitten voor je klaar.

030 8008 380

Naar het contactformulier

Mohammed Zambib Productmanager referentieproducten