Allround BI beheerder / developer

‘Vereenvoudigen en Vernieuwen’. Is dat jouw motto en de manier waarop jij de zaken graag aanpakt? We zoeken een nieuwe BI allrounder op de afdeling gegevensbeheer, in Zeist voor 32/38 uur per week met een ijzersterk analytisch vermogen en bovengenoemde eigenschap. Iets voor jou?

 

 

Je nieuwe functie

In deze functie maak je de intelligence oplossingen van Vektis toegankelijk en daarmee draag je indirect bij aan betere zorg in Nederland. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de via Cognos, onze business intelligence oplossing, geleverde diensten blijven aansluiten op de behoeften van de gebruikers. Jij werkt klantgedreven en vertaalt de vraag van je interne klant, de expertteams, naar praktische en haalbare oplossingen voor onze externe klanten. Je schuwt de techniek niet en hebt een passie voor bouwen aan nieuwe functionaliteiten en het tegelijkertijd onderhouden van bestaande dienstverlening.

Over jou

De functie BI developer vraagt om structuur en een ijzersterk doorzettingsvermogen om zaken uit te zoeken en te analyseren. Jij bijt je vast in de vraagstelling en gaat op eigen kracht vooruit. Vereenvoudigen en vernieuwen vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel aan te passen en te ontwikkelen. Je onderscheidt je doordat je processen snel kunt doorgronden en hebt van nature een drive deze te optimaliseren. Jij hebt ook:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • bij voorkeur de broodnodige knowhow van Cognos en SQL

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met 120 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. En wie weet drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. 

Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Joris Witte, productmanager, op 030 8008 435.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.