Creatieve Data-Analist

In Zeist, voor 32/38 uur per week

Gaan jouw ogen glimmen van code schrijven, data ophalen, dashboards bouwen en prognoses maken? Dan word je vast blij van deze vacature, want dit komt allemaal voorbij op een doorsnee werkdag van een data-analist bij Vektis. We zoeken een nieuw data-talent op de afdeling Informatie & Onderzoek. Iets voor jou?

De functie

Deze vacature heeft meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling, en ook voor de maatschappij. Want doordat jij de juiste gegevens boven tafel haalt en deze vertaalt naar waardevolle rapportages en inzichten, kunnen onze klanten de kwaliteit, toegankelijkheid én betaalbaarheid van de zorg in Nederland verbeteren. Samen met je collega’s doe je onderzoek voor de overheid, zorgverzekeraars en brancheorganisaties binnen de zorg. Zo maak je de ene keer statistische analyses van de kosten van de zorg, de andere keer duik je volop in kwaliteitsindicatoren, verzekerdenmobiliteit of het gebruik van dure geneesmiddelen. Jij maakt ons en je (interne) klant wegwijs in de groeiende massa data.

Over jou

Goede analyses vragen om creativiteit en een sterk cijfermatig inzicht. Jij gaat altijd voor het beste resultaat. Je bent betrokken bij je klant, hebt het lef om met nieuwe ideeën te komen en vooruit te lopen op de vraag. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van werken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel te ontwikkelen. Jij hebt ook:

  • een afgeronde wo-opleiding, zoals (bedrijfs)wiskunde, statistiek, bedrijfskunde, (bedrijfs)economie
  • de broodnodige knowhow van statistische methoden en technieken en SQL
  • zo’n 3 jaar werkervaring als data-analist, datascientist, business-analist of statistisch-analist, bij voorkeur binnen de zorg of bij een zorgverzekeraar

Heb je ook nog kennis van én ervaring met zelfstandig programmeren (SAS), extrapolatiemethoden, exploratief onderzoek en datavisualisatie, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Over ons

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak.

Vektis is volop in beweging, zoals veel organisaties dat zijn. Jij speelt daar zelf, samen met je team, een grote rol in. Uiteraard vergeten we daarbij ook jouw eigen ontwikkeling niet. Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen in de Vektis Academy. Bijvoorbeeld op het gebied van datavisualisatie of communicatie.

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie.

De werving en selectie is uitbesteed aan CheckData. Stuur jouw cv en motivatie aan maurice@checkdata.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Maurice Behre, via 06 1434 8429.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature data-analist.