Datamanager

Ben jij een echte datafreak en gaan jouw ogen glimmen van het vertalen van een informatievraag naar een functionele oplossingsrichting of het beoordelen van de correctheid van data? Dan word je vast blij van deze vacature. We zoeken een nieuw data-talent op de afdeling Gegevensbeheer. In Zeist, voor 32/38 uur per week. Iets voor jou?

Je nieuwe functie

Deze vacature heeft meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling, en ook voor de maatschappij. Samen met je collega’s van het expertteam medisch specialistische zorg doe je onderzoek naar farmacie voor onder andere zorgverzekeraars, de overheid en brancheorganisaties binnen de zorg. Jij bent de schakel tussen de afdeling automatisering enerzijds en de klant anderzijds. Je hebt je eigen inbreng en verliest de klantvraag hierbij niet uit het oog. Doordat jij gemakkelijk structuur aanbrengt in diverse gegevenssets, bedrijfsregels en rapportageomgevingen, kun je snel de juiste informatie boven tafel halen. Met de zorginzichten die deze data opleveren kunnen onze klanten de kwaliteit, toegankelijkheid én betaalbaarheid van de zorg in Nederland verbeteren.

Over jou

Deze functie vraagt om creativiteit en een ijzersterk inzicht in het beoordelen van de correctheid van data. Jij gaat altijd voor het beste resultaat. Je bent betrokken bij je klant, hebt het lef om met nieuwe ideeën te komen en vooruit te lopen op de vraag. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van werken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel te ontwikkelen. Jij hebt ook:

  • HBO werk- en denkniveau
  • ervaring met werken in een complexe datawarehouse-omgeving
  • de broodnodige knowhow van statistische methoden en technieken en SQL

Heb je daarnaast kennis van of ervaring met SAS, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 135 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek waar we agile werken, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je rol vorm te geven en ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé, denk aan flexibel werken, thuiswerken
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Deze kun je sturen aan hrmvektis@vektis.nl. Drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.