Ervaren Agile .Net ontwikkelaar

In Zeist, voor 32/38 uur per week

 

C#, MVC, REST API, GIT, JavaScript, HTML, Scrum. Weet jij precies wat wij hiermee bedoelen? Wij zoeken een .Net ontwikkelaar, met een focus op business to business dienstverlening. Iets voor jou?

Jouw nieuwe functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze producten waarmee je actief bijdraagt aan betere zorg in Nederland. Aan onze informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan om bijvoorbeeld lastenverlichting voor zorgaanbieders te realiseren of processen efficiënter vorm te geven. Je helpt mee de kwaliteit van onze ontwikkelprocessen steeds verder te verbeteren en te automatiseren. In uiteenlopende opdrachten verwachten wij een grote eigen inbreng.


Over jou

De functie .Net ontwikkelaar vraagt om een gedreven persoon met passie voor het ontwikkelen en testen van nieuwe technische componenten. Iemand die met verbetervoorstellen komt, gevraagd en ongevraagd. Onze ideale collega is een creatieve teamplayer met ervaring in een agile werkomgeving die vaardig is met het geven en ontvangen van feedback. Jij hebt ook:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare meerjarige ervaring met: C#, MVC, REST API, technisch en functioneel ontwerp
  • Kennis van SQL
  • Kennis van testprocessen (minimaal unittesten)
  • Ervaring met DevOps, testautomatisering en Visual Studio Team Services is een pré


Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak.
Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Robert de Bie (Afdelingsmanager) 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.