Ervaren Tester

Is alleen het beste goed genoeg voor jou? Wij zoeken een ervaren tester die gaat voor inhoud en anderen kan enthousiasmeren voor onze afdeling Systeembeheer en Ontwikkeling in Zeist (32/38 uur per week). Iets voor jou?

Je nieuwe functie

Een van de pijlers van de dienstverlening van Vektis is het datawarehouse en het beschikbaar stellen van informatie daaruit door middel van een Business Intelligence tool. Hierop vinden voortdurend uitbreidingen plaats. Jij bent verantwoordelijk voor het testen en verbeteren hiervan. Het opstellen van logische en fysieke testgevallen inclusief concrete resultaatvoorspelling is voor jou gesneden koek. Evenals het documenteren hiervan. Je werkt samen in een klein team van ontwerpers en ontwikkelaars dat in zijn geheel verantwoordelijk is voor resultaat en kwaliteit.

Over jou

Als tester breng je voldoende eigen initiatief mee, en creativiteit. Het werken in een agile omgeving stelt eisen aan je vermogen om samen te werken en verbetermogelijkheden aan te kaarten. Heb jij uitstekende analytische competenties en bezit jij het vermogen om complexe vraagstukken terug te brengen tot behapbare eenheden, dan komen we graag met je in contact. Jij hebt ook:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van methoden en technieken zoals TMap  of ISTQB
 • Kennis van SQL
 • Kennis van SOAP / XML
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring; opgedaan in een BI context is een pré
   

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

 • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
 • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
 • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
 • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy
 • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit
   

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie.

Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Bel Harry Wiltenburg (manager systeembeheer en ontwikkeling) 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.