ETL ontwikkelaar

In 2019 maakt Vektis de overstap naar DB2 en Denodo. Wordt dit jouw eerste wapenfeit bij Vektis? Wij zoeken een zelfstandige ETL Ontwikkelaar met een brede taakopvatting die gaat voor teamresultaat. Voor 32-38 uur per week in Zeist, nabij Utrecht. Iets voor jou? 

Je nieuwe functie

Onze Agile teams ontwerpen, bouwen en testen de gewenste BI oplossingen ten behoeve van de informatie voor de gezondheidszorg. Vektis maakt momenteel gebruik van Informatica PowerCenter op een IBM Netezza infrastructuur. In 2019 gaan we over naar DB2 en Denodo.

Als ETL Ontwikkelaar maak je de optimale vertaling van de klantvraag naar functionele BI oplossingen. Je vindt het leuk om BI (deel)applicaties en databases iteratief te ontwikkelen en te testen. Het team waar je in komt te werken is multidisciplinair en werkt intensief samen met de  klant, gebruikers en productowner.

Over jou

De wensen en behoeftes van onze klanten staan bij jou voorop. Jij bent onderdeel van een jong en dynamisch team. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Je toont lef en communiceert makkelijk en helder.
Uiteraard kun je flexibel inspelen op veranderende omstandigheden en kun je succesvol kansen herkennen om de informatievoorziening te verbeteren. Je bent leergierig en hebt actuele en gedegen kennis van de strategische en tactische BI mogelijkheden, waarbij architectuur een belangrijk aandachtspunt is.
Je hebt ook:

 • een afgeronde HBO of WO opleiding
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • kennis van PowerCenter van Informatica of een vergelijkbaar ETL-platform
 • ervaring in Agile teams met bij voorkeur scrum
 • ervaring met SQL server en ervaring met IBM Netezza is een pre
   
  Heb je enige kennis van DataVault techniek en ervaring met Cognos Analytics, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

 • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
 • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
 • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
 • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
 • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit
   

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je nog vragen over de vacature?
Bel Joris Witte, Manager Business Intelligence: 030 8008 435.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.