Financial Controller

Zeist, nabij Utrecht, 32-38 uur

 

Zoek jij graag de verbinding binnen de organisatie en ga jij in gesprek met je collega’s om verbeteringen aan te brengen in het administratieve proces? Je verzorgt en controleert  daarnaast graag de balansdossiers, en bent het aanspreekpunt voor de externe accountant. We bieden je een zelfstandige functie in een complexe en dynamische omgeving, met een prettige werksfeer.

Je nieuwe functie

Je bent werkzaam binnen het team Financiën (4 medewerkers). Jij bent verantwoordelijk voor de P&C cyclus en je levert een bijdrage aan het opstellen van de (meerjaren)begroting en de periodieke (rolling forward) rapportages in het kader van de financiële bedrijfsvoering. Je voert analyses uit en rapporteert hierover aan de directie en MT. Het Financial Closing Proces en de jaarrekening kennen voor jou geen geheimen. Jij regelt bovendien alles rond het  Tax Control Framework. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de Manager Financiën.

Over jou

Je bent een stevige gesprekspartner voor de business managers. Je bent pro-actief als het gaat om het doen van voorstellen ter verbetering in de bedrijfsvoering en je ziet en signaleert kansen en uitdagingen om de gestelde resultaten te bereiken en stelt verbeteringen voor. Uiteraard heb je de broodnodige boekhoudkundige kennis en bent accuraat, resultaatgericht, een teamspeler en oplossingsgericht.
Je hebt ook:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële of economische richting
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • ervaring binnen de zorgsector, dit is een pré

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat en ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan kijken we uit naar jouw reactie.

De werving en selectie is uitbesteed aan Alterim. Stuur jouw CV en motivatie naar Mark-Jan de Graaf mj.de.graaf@alterim.nl
Heb je nog vragen? Bel Mark-Jan de Graaf, Recruitment Consultant, 06 57127584

 Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.