Financieel Manager

Heb jij een heldere visie op smart finance? En maak jij complexe zaken graag eenvoudig? Dan kijken wij uit naar jouw reactie op deze vacature voor Financieel Manager!

Je nieuwe functie

Onze financieel manager is verantwoordelijk voor sturing van de organisatie vanuit financieel perspectief. Je bent sparringpartner en het financieel geweten van directie en managers van Vektis en onze zusteronderneming Valert. Samen met het financeteam zorg je voor een betrouwbare financiële administratie, een accuraat en tijdig uitgevoerde planning en control cyclus.
Vektis is gestart met een transitie naar smart finance. Jij roeit deze boot probleemloos naar de overkant, hebt verstand van zaken en een duidelijke visie hierop.
Onze nieuwe collega is een volwaardig sparringpartner als het gaat om investeringsvraagstukken en nieuwe prijs- en verdienmodellen. Bovendien vertegenwoordig je Vektis en Valert richting (externe) stakeholders, zoals accountants, Belastingdienst en aandeelhouders.
Het team bestaat naast de Financieel Manager uit 1 controller en 2 financiële medewerkers.

Over jou

Je bent communicatief vaardig en je kunt het verhaal achter de cijfers vertellen. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en kunt hiermee omgaan. Je bent het ‘Kritisch Geweten’ van onze MT leden.
Je hebt ook:

  • HBO+/Academisch werk- en denkniveau in bedrijfseconomische of financiële richting
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring, waarvan een aantal jaren binnen een eindverantwoordelijke financiële rol
  • Uitstekende boekhoudkundige kennis en ruime ervaring met (externe) verslaggeving en fiscaliteit
  • Ervaring met het werken met zelforganiserende teams

Heb je daarnaast ervaring met transitietrajecten binnen Finance (optimalisatie processen, vervanging systemen en ontwikkelen van dashboards en KPI’s), dan zijn we extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling
  • een laptop en een IPhone
  • lekkere koffie

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie als je beschikbaar bent voor minimaal 32 uur per week. Dan drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie.
De werving en selectie is uitbesteed aan Alterim. Stuur jouw cv en motivatie aan Mark-Jan de Graaf, mj.de.graaf@alterim.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Heb je vragen over de vacature?
Bel Mark-Jan de Graaf, Recruitment Consultant, 06 57127584

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.