Functioneel beheerder

Wil jij bijdragen aan het verminderen van administratieve lasten binnen de zorg? Wij zoeken een innovatieve functioneel beheerder die de schakel is tussen de business en IT. Voor 32-38 uur per week in Zeist, nabij Utrecht. Iets voor jou?

Je nieuwe functie

Als functioneel beheerder ben je continu in gesprek met de klant. Je begrijpt welke informatie jouw klant echt nodig heeft en doorziet de achterliggende vraag. Daarna maak je de vertaalslag naar de uitvoering, waarbij het de kunst is je snel aan te passen. Uiteraard denk je proactief na over mogelijke verbeteringen van de beheerprocessen en heb je de continue beschikbaarheid van onze producten in het vizier.

Over jou

De wensen en behoeftes van onze klanten staan bij jou voorop. Jij bent onderdeel van een jong en dynamisch team. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Je toont lef en communiceert makkelijk en helder. Je hebt inzicht, kunt conceptueel denken en je wilt graag blijven groeien en ontwikkelen.
Je hebt ook:

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • enige ervaring met business- of informatieanalyse
  • enige ervaring met informatiesystemen en opstellen van requirement
     

Heb je enige ervaring met projecten, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel Tom Ogink of Stefan Nieuwland, functioneel beheerders bij Vektis Streams: 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.