GGZ Basis en GGZ Plus

Speciaal voor ggz-instellingen hebben wij een unieke online omgeving: GGZ Basis en GGZ Plus. GGZ Basis biedt landelijke en regionale informatie over de geestelijke gezondheidszorg en is beschikbaar voor alle ggz-instellingen in Nederland. GGZ Plus geeft verdiepende informatie zodat u uw ggz-instelling kunt benchmarken met vergelijkbare instellingen in Nederland. Zo krijg je inzicht in jouw positie in de regio.

Meer weten?

Ronald weet alles over de totstandkoming van de inzichten.

Support

Wat biedt GGZ Plus?

Zoek je een antwoord op onderstaande vragen, dan biedt GGZ Plus uitkomst:

  • Waar komen mijn patiënten vandaan?
  • Verschilt mijn personeelssamenstelling ten opzichte van die van vergelijkbare instellingen?
  • Hoe groot is mijn marktaandeel in de regio?
  • Hoeveel EPA-patiënten zijn er in mijn verzorgingsgebied?

In GGZ Plus bieden wij je rapporten die specifieke zorginzichten geven. Bijvoorbeeld over patiëntenpopulaties, marktaandeel van jeinstelling in de regio en over volumes en kosten per patiënt. Dankzij de verdiepende inzichten kun je je beter voorbereiden op gesprekken met collega’s en zorgverzekeraars. Daarnaast bieden meerjarenoverzichten waardevolle informatie voor het maken en evalueren van het beleid. Alle inzichten zijn gebaseerd op data afkomstig uit zorgdeclaraties. Samen met ggz-instellingen ontwikkelen wij GGZ Plus continu door. Er komen dus steeds nieuwe inzichten bij.

De informatie op de online omgeving voor professionals is niet vrij toegankelijk. Alleen geautoriseerde medewerkers van ggz-instellingen hebben toegang tot de rapportages. Dit heeft te maken met de afscherming van concurrentiegevoelige informatie. Het gebruik van GGZ Basis is kosteloos. Voor het gebruik van de inzichten op GGZ Plus vragen wij een geringe bijdrage.
De verschillen tussen GGZ Basis en GGZ Plus hebben we hieronder op een rij gezet voor je.


Wil je meer weten over GGZ Plus? Bekijk dan de productvideo.

Wil je toegang aanvragen tot GGZ Plus? Stuur dan een mail naar intelligence@vektis.nl

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support