HR-Professional

Ben jij een agile HR-expert en staat de mens bij jou centraal? Wij zoeken een enthousiaste HR-Professional met honger naar vernieuwing. Iets voor jou?

32-38 uur per week in Zeist, nabij Utrecht

Je nieuwe functie

Vektis is in beweging. Onze Agile teams zijn meer en meer zelforganiserend en dat vraagt om een andere rol van HR. Of het nu gaat over beoordelen, belonen, opleiden, werving & selectie of leiderschap: jij weet met jouw strategische HR-visie de slag hier naartoe te maken. De ‘employee journey’ staat bij jou centraal en jij kunt niet wachten om van Vektis een ‘great place to work’ te maken. Jij ontwikkelt de kaders en uitgangspunten hiervoor, waarbinnen onze teams en medewerkers kunnen uitblinken.

Over jou

Je bent betrokken en zorgvuldig en weet snel  de hartslag van de organisatie te vinden, zodat je weet welke HR-tools ingezet moeten worden. Je bent proactief en een krachtige sparringpartner voor het MT. Je kunt autonoom functioneren en op overtuigende wijze invloed uitoefenen en draagvlak creëren. Je houdt je vakkennis bij, signaleert trends en bezoekt regelmatig HR-bijeenkomsten.

Je hebt ook:

  • een afgeronde WO-opleiding
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • ervaring in een agile omgeving met zelforganiserende teams
  • ervaring met talentmanagement en duurzame inzetbaarheid

Heb je daarnaast coachende kwaliteiten, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan het fietsplan of de fitnessregeling.
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

De functie is voor 1 jaar met reële kans op verlenging.

Lijkt het je wat? Laten we dan binnenkort samen een kop koffie drinken! Als je interesse hebt, stuur je CV naar hrmvektis@vektis.nl. Is je LinkedIn-profiel up to date? Dan kun je ook de link mailen.

Motivatiebrief? Niet nodig, we horen jouw motivatie graag tijdens het eerste informele gesprek. Als je nog vragen hebt over de vacature, bel dan gerust met Anne de Boo, Adjunct-Directeur op nummer 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.