Update praktijkspiegel

Meer weten?

Paul is productmanager eerstelijnszorg.

Contact

Tot onze spijt moeten we melden dat de update van de praktijkspiegel vertraging heeft opgelopen en uitgesteld zal worden tot begin december.

We hebben er alles aan gedaan om de update in november te kunnen afronden, maar door verschillende technische problemen, redden wij dit helaas niet.

Waar ligt dit dan aan?

Sinds de zomer beschikken wij over een vernieuwd datawarehouse. Deze gaat ervoor zorgen dat we in de toekomst onze producten en diensten kunnen blijven leveren aan u als klant.

Keerzijde is helaas dat we momenteel last hebben van technische problemen doordat de werkwijze anders geworden is. We leren iedere dag nog nieuwe zaken omtrent het werken met dit nieuwe datawarehouse. Echter houdt dit ook in dat er soms iets mis gaat, waardoor het opleveren van de praktijkspiegel nu meer tijd vergt dan voorheen.

Omdat we er zeker van willen zijn dat onze producten de kwaliteit bevatten die u van ons gewend bent, kiezen wij er nu bewust voor om de praktijkspiegel uit te stellen. We hopen op uw begrip voor deze situatie.

 

 

Meer weten?

Paul kan je alles vertellen over de Praktijkspiegel voor huisartsen.

Heb je vragen over inloggen? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

030 8008 300

Naar het contactformulier

Paul Sterkenburg Productmanager eerstelijn