Routebeschrijving

 

Plan uw route via Google maps:


Het kantoor van Vektis is te vinden even buiten de dorpskern van Zeist, aan de kant van Driebergen. Het staat op het voormalig landgoed Sparrenheuvel dat een ingang heeft aan de Driebergseweg en een aan de Molenweg. De ingang aan de Molenweg komend vanaf de Driebergseweg is niet bereikbaar met de auto. De ingang aan de Molenweg bereikt u via de Arnhemse Bovenweg.

 

Let op! De ingang aan de Molenweg is vanaf de Driebergseweg niet bereikbaar met de auto.

 

Per auto vanaf de A12

Neem op de A12 afslag 20 (Driebergen-Zeist). Volg de borden richting Zeist. Na de spoorwegovergang, krijgt u verkeerslichten. Hier gaat u rechtdoor (Driebergseweg) en na ongeveer 2 km rijdt u Zeist binnen. Ongeveer 250 meter na de plaatsnaamborden van Zeist ligt aan uw rechterhand de ingang naar Sparrenheuvel (direct na informatiebord).

 

Per auto vanaf de A28

Neem op de A28 afslag 2 (De Uithof). Volg de borden richting Zeist. In Zeist rijdt u steeds rechtdoor en volgt u de borden richting Driebergen. Op een gegeven moment moet u bij verkeerslichten voor de richting Driebergen rechtsaf slaan. Ongeveer 100 meter daarna ligt aan uw linkerhand de ingang naar Sparrenheuvel (vlak vóór de vluchtheuvel).

 

Per auto vanaf de N224 (vanuit de richting Woudenberg)

In Zeist rijdt u steeds rechtdoor. Bij de eerste verkeerslichten slaat u linksaf in de richting Driebergen. Ongeveer 100 meter daarna ligt aan uw linkerhand de ingang naar Sparrenheuvel (vlak vóór de vluchtheuvel).

 

Per trein

Neem de trein naar station Driebergen-Zeist. Van/naar dit station gaan directe (spits)treinen naar onder andere Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid, Arnhem, Breukelen, Ede-Wageningen, Nijmegen, Veenendaal, Rhenen, Schiphol en Utrecht Centraal. Vanaf station Driebergen-Zeist reist u verder met de bus (zie hieronder).

 

Per bus vanaf station Driebergen-Zeist

Vanaf station Driebergen-Zeist neemt u buslijn 50 (richting Utrecht), 71 (richting Utrecht/Nieuwegein) of 81 (richting Woudenberg/Veenendaal). Deze buslijnen komen langs de halte Molenweg. Dit is de eerste halte na de plaatsnaamborden van Zeist. Bij deze halte stapt u uit. De ingang van de Sparrenheuvel bevindt zich dan aan uw rechterhand.

 

Op Sparrenheuvel

Vektis is gevestigd in het derde gebouw aan uw rechterhand en biedt bezoekers ruime parkeergelegenheid.

 

Vektis

Sparrenheuvel 18, 3708 JE Zeist

Gebouw B

Postbus 703, 3700 AM Zeist
T 030-8008 300
F 030-8008 320

 

Vektis