Ontwikkelagenda Vektis

Op deze pagina vindt u informatie over de Vektis-brede ontwikkelagenda. Met deze ontwikkelagenda geven we inzicht in welke producten en diensten Vektis aan het ontwikkelen is of in de planning heeft, zodat onze klanten weten wat zij van ons kunnen verwachten.

 

Inhoud

De ontwikkelagenda is ingedeeld op thema’s en categorieën, zoals verschillende zorgsoorten of AGB. Per thema of categorie geven we aan welke producten, diensten en ontwikkelingen gepland staan. Ook vermelden we welke doelgroepen het in grote lijnen betreft. De recente historie maakt het overzicht compleet. Daarnaast is er een aparte toelichting beschikbaar met aanvullende informatie.

 

Periode

De ontwikkelagenda bestrijkt een periode van ongeveer anderhalf tot twee jaar. De in de ontwikkelagenda vermelde begin- en opleveringsdata – en daarmee de doorlooptijd – zijn geschat en indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ons streven is de agenda per kwartaal te verversen. Indien nodig publiceren we bij uitzondering een extra update.

 

Contact

Heeft u suggesties voor verbeteringen in de agenda? Deze kunt u mailen naar de redactie, t.a.v. Jos Bekkers, j.bekkers@vektis.nl.

 

Vragen over planning van de producten kunt u mailen naar:

 

Inhoudelijke vragen kunt u mailen naar:

 

Downloads

Ontwikkelagenda Vektis editie 4.0

Toelichting ontwikkelagenda Vektis

 

Vektis