Informatieanalist

Ben jij géén doorsnee informatieanalist en krijg jij er een kick van de verbinder te zijn in diverse werkgroepen? Staan de wensen van klanten bij jou centraal en begrijp en vertaal jij hun informatiebehoeftes moeiteloos naar standaarden? Lees dan zeker verder.

Je nieuwe functie

Vektis beheert de standaarden die nodig zijn voor elektronische gegevensuitwisseling tussen zorgverzekeraars en andere partijen. Een voorbeeld daarvan zijn de declaratiestandaarden waarmee zorgaanbieders elektronisch declareren of factureren. Deze standaarden komen in overleg met de betrokken partijen tot stand. In je rol als infomatieanalist vertaal je de informatiebehoefte van de partijen naar een standaard. Je zorgt, in samenspraak met de productowner standaardisatie, voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe diensten. Je beheert de levenscyclus van dit product, verbreedt de bekendheid en het gebruik bij bestaande en potentiële klanten en bent intern en extern aanspreekpersoon.

Over jou

De wensen en informatiebehoeftes van onze klanten staan bij jou voorop. Je bent een goede gesprekspartner en je kunt omgaan met verschillen van inzicht in diverse werkgroepen. Je bent een innovatief en creatief denkend persoon met een sterk analytisch denkvermogen. Je komt optimaal tot je recht op het snijvlak van business en IT.

Je neemt graag het initiatief, bent assertief en communiceert makkelijk en helder. Je staat open voor nieuwe technologieën in de informatie-uitwisseling en je denkt mee, stuurt en inspireert. Je bent niet bang om out-of-the box oplosingen te bedenken. Samen met je collega’s ontwikkel je een visie op standaardisatie en voert deze ook uit.
Je hebt ook:

  • Academisch werk- en denkniveau
  • ruime ervaring met business- en informatieanalyse en agile werken
  • het vermogen conceptueel te denken
  • kennis van XSD, XML en XSLT en van de algemene principes van programmeren

Heb je kennis van zorg en zorgverzekeringen en elektronische gegevensuitwisseling, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist, nabij Utrecht. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? En ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie. Misschien drinken we dan binnenkort samen een kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je vragen over de vacature? Bel René Ostheimer, Productmanager afdeling Referentieproducten en standaardisatie  bij Vektis Streams: 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.