Datalab

Vektis Intelligence maakt op verzoek inzichten op maat: een concrete onderzoeksvraag waarop we een concreet antwoord geven. Soms is een vraag niet direct duidelijk of heeft het een meer exploratief of innovatief karakter. Met dit soort vragen gaat het datalab aan de slag. We doen dit altijd samen met de vragensteller, de klant. Het resultaat, het antwoord op de vraag, komt tot stand in een echte coproductie.

 

 

Interesse in maatwerk

Neem contact op met 1 van onze consultants voor meer informatie

Contact

Door een vraag op een andere manier te benaderen en data anders te combineren zoekt het datalab naar vernieuwende oplossingen. Zo halen we innovatieve inzichten uit beschikbare zorgdata. Samen met de opdrachtgever en op basis van de nieuwste datascience-technieken.

2 analisten en een coördinator van Vektis Intelligence gaan 3 weken lang fulltime aan de slag met de onderzoeksvraag en de data. Samen met de klant dus, die waardevolle input waarmee het team verder komt en minimaal 2 halve dagen per week aanwezig is in ons datalab in Zeist. De klant voedt het onderzoeksteam met context rondom de vraag en kan waar nodig bijsturen.

Wij doen dit maatwerk voor zorgverzekeraars, de overheid, wetenschap, zorgaanbieders en koepels van zorgaanbieders.

Wil je gebruikmaken van het datalab? Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Datalab: "De data klopte niet met ons wereldbeeld"

"Het is leuk om te zien dat de mensen van Vektis met veel focus werken tijdens zo’n sprint. De sfeer was goed en het geeft een hoop energie. Omdat wij als klant deel uitmaakten van het Vektis-team tijdens die 3 weken, konden we snel besluiten nemen. Zo kom je in relatief korte tijd tot iets concreets of kun je besluiten wel of niet verder te zoeken in een bepaalde richting, omdat het niet voldoende oplevert. Wij liepen na 3 weken met een prototype onder de arm de deur uit. Het prototype staat nu bij ons op kantoor. De volgende stap is om te kijken of er binnen VGZ animo is om dit verder door te ontwikkelen”.

Lees meer

 

 

Meer weten?

Neem contact op met de consultants voor meer informatie over inzichten op maat.

Naar het contactformulier

Tijs,Ronald en Niels Consultants