Eerstelijnszorg

Welkom bij Vektis Intelligence voor en over de eerstelijnszorg. Via deze pagina navigeer je gemakkelijk naar de beste inzichten binnen dit zorgdomein. Of dat nu algemene inzichten of publicaties zijn of inzichten waarmee je jouw huisartsenpraktijk kunt benchmarken met het landelijk beeld.

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

Contact

Praktijkspiegel

Ben je werkzaam in de eerstelijnzorg als huisarts? Speciaal voor jou bieden wij de Praktijkspiegel aan. Hiermee krijg je inzicht in het zorggebruik van je patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijk beeld. De Praktijkspiegel is kosteloos te downloaden.
> Meer informatie over de Praktijkspiegel

Monitor Voorschrijfgedrag Huisartsen

Ben je op zoek naar inzicht over hoe het voorschrijven van medicatie van huisartsen zich verhoudt tot de NHG-standaarden en de landelijke en regionale gemiddelden. De Monitor Voorschrijfgedrag huisartsen geeft huisartsen het inzicht in zijn/haar voorschrijfgedrag van geneesmiddelen.

> Naar de Monitor Voorschrijfgedrag Huisartsen

Zorginzichten over de eerstelijn

Ben je geïnteresseerd in zorginzichten over de eerstelijn? Vektis Intelligence publiceert regelmatig factsheets (voorheen Zorgprisma Publiek) met informatie over de huisartsenzorg, wijkverpleging, geboortezorg en fysiotherapie. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook factsheets over diabetes en COPD/astma.
> Bekijk de zorginzichten over de eerstelijnszorg

In 2015 verscheen de Zorgthermometer ‘De reikwijdte van de eerstelijn’. Je kunt deze publicatie hier downloaden.Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

030 8008 300

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Charlotte Messer Meer weten?