Meer over: Praktijkspiegel

Met de Praktijkspiegel kunnen huisartsen zogenaamde spiegelinformatie over hun praktijk raadplegen: inzicht in het zorggebruik van hun patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijke beeld. De Praktijkspiegel is door Vektis Intelligence ontwikkeld in samenwerking met zorgverzekeraars en huisartsen. Wij leiden de Praktijkspiegel af uit data over de gedeclareerde zorg in Nederland.

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

Contact

De Praktijkspiegel is kosteloos beschikbaar voor huisartspraktijken, maar de spiegelinformatie is niet vrij toegankelijk. Dit heeft te maken met de afscherming van concurrentiegevoelige informatie. Alleen geautoriseerde medewerkers van huisartsenpraktijken hebben toegang tot hun eigen rapportages. Op het beveiligde online portaal van Vektis Intelligence voor huisartsen kun je je aanmelden met het e-mailadres van je huisartsenpraktijk of zorgcentrum, zoals geregistreerd in het AGB-register. Daarna kun je jouw persoonlijke Praktijkspiegel downloaden.

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten. Zij kan je inhoudelijk alles vertellen over de Praktijkspiegel voor huisartsen.

Heb je vragen over inloggen? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

030 8008 360

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Charlotte Messer Productmanager zorginzichten