GGZ Basis en GGZ Plus

Ggz Basis biedt verdiepende landelijke en regionale informatie over de geestelijke gezondheidszorg. In aanvulling hierop hebben wij samen met ggz-instellingen GGZ Plus ontwikkeld, waar je de ggz-instelling waar je werkt kunt benchmarken met vergelijkbare ggz-instellingen in Nederland. Zo krijg je inzicht in de positie van jouw instelling in de regio.

Meer weten?

Charlotte weet alles over de totstandkoming van de inzichten.

Contact

Verdieping voor ggz-instellingen

Meerjarenoverzichten bieden daarnaast waardevolle informatie voor het evalueren van het beleid. Dankzij de verdiepende inzichten kun je je beter voorbereiden op gesprekken met collega’s en zorgverzekeraars. Alle inzichten zijn gebaseerd op data afkomstig uit zorgdeclaraties.

Met GGZ Basis bieden we ggz-instellingen toegang tot 4 producten: Spiegelinformatie kosten en volumes, Praktijkvariatie ggz, EPA-vignettenstudie en Uitkomsten van de Monitor Basis GGZ.

De informatie op de online omgeving voor professionals is niet vrij toegankelijk. Alleen geautoriseerde medewerkers van ggz-instellingen hebben toegang tot de rapportages. Dit heeft te maken met de afscherming van concurrentiegevoelige informatie. Het gebruik van GGZ Basis is kosteloos. Voor het gebruik van de inzichten op GGZ Plus vragen wij een geringe bijdrage.

De verschillen tussen GGZ Basis en GGZ Plus hebben we hieronder op een rij gezet voor je.


Wil je meer weten over GGZ Plus? Bekijk dan de productvideo.

Wil je toegang aanvragen tot GGZ Plus? Stuur dan een mail naar intelligence@vektis.nl

Meer weten?

Charlotte weet alles over de totstandkoming van de inzichten over de geestelijke gezondheidszorg.

Heb je vragen over inloggen? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

030 8008 360

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Charlotte Messer Productmanager zorginzichten