Medisch specialistische zorg

Welkom op de startpagina van Vektis Intelligence voor en over de medisch specialistische zorg. Via deze pagina navigeer je gemakkelijk naar de beste inzichten binnen dit zorgdomein. Of dat nu algemene inzichten of publicaties zijn of inzichten waarmee je jouw ziekenhuis kunt benchmarken met het landelijk beeld.

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

Contact

MSZ Basis en Plus

Ben je werkzaam in de een ziekenhuis? Speciaal voor jou ontwikkelden wij een speciale online omgeving (voorheen Zorgprisma): Vektis Intelligence MSZ Basis en MSZ Plus. MSZ Basis biedt landelijke en regionale informatie over de medisch specialistische zorg en is kosteloos beschikbaar voor alle ziekenhuizen in Nederland. MSZ Plus geeft verdiepende informatie Waarmee je jouw ziekenhuis kunt benchmarken met vergelijkbare ziekenhuizen in Nederland.
> Meer lezen over MSZ Basis en MSZ Plus

Ben je niet werkzaam in de medisch specialistische zorg, maar wel geïnteresseerd in zorginzichten hierover? Vektis Intelligence publiceert regelmatig factsheets (voorheen Zorgprisma Publiek) met informatie over de ziekenhuiszorg  in Nederland. Daarnaast zijn er ook factsheets te vinden over bepaalde aandoeningen en patiëntgroepen.
> Bekijk de publieke zorginzichten over de medisch specialistische zorg

 

 

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

030 8008 300

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Charlotte Messer Meer weten?