“GGZ Plus voegt op meerdere vlakken iets toe”

“Als toevoeging op onze eigen data gebruiken wij de inzichten uit GGZ Plus. Het laat zien hoe GGNet het ‘doet’ ten opzichte van andere, gelijkwaardige geïntegreerde instellingen.” Myriam van der Vliet werkt als marktanalist bij GGNet. GGNet is 1 van de grotere aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Zij begeleiden en behandelen zo’n 18 duizend mensen in Noord- en Oost-Gelderland. Er werken ongeveer 2.500 professionals.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Van der Vliet: “Dankzij GGZ Plus kunnen wij onszelf vergelijken met andere instellingen en dat is zeer waardevolle informatie. Ik kijk niet in GGZ Plus om te zien hoe wij het zelf als instelling doen, die informatie hebben we intern voorhanden. De meerwaarde voor ons zit hem met name in de inzichten over de buitenwereld.”

Vektis ontwikkelt GGZ Plus door samen met gebruikers. Er komen continu nieuwe rapporten bij. Van der Vliet is 1 van de enthousiaste leden van het klantenpanel. “Die bijeenkomsten hebben een grote meerwaarde voor mij. Niet alleen omdat je invloed kunt uitoefenen op de inzichten in GGZ Plus, want Vektis doet ook echt iets met onze feedback. Dankzij mijn deelname aan het klantenpanel ben ik beter in contact met andere instellingen. En weet ik beter wat er bij hen speelt.”

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support