Kwaliteitsactie AGB-register voor paramedici

In de komende tijd controleren Vektis en het Kwaliteitsregister Paramedici alle erkenningen in de AGB-registraties van bij het Kwaliteitsregister ingeschreven paramedische zorgverleners. Op deze pagina lees je wat dit voor jou betekent.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in

We controleren of de juiste erkenning bij de AGB-codes van de paramedische zorgverleners openomen zijn. We doen dit samen met het Kwaliteitsregister Paramedici.

We voeren deze controle in stappen uit. Je kunt daardoor in juli meerdere geautomatiseerde e-mailberichten ontvangen van Vektis met het overzicht van je AGB-registratie op dat moment. Klopt je AGB-registratie volgens die e-mails (nog) niet? Je hoeft niets te doen, dus contact opnemen met Vektis of het Kwaliteitsregister Paramedici is niet nodig. Pas wanneer deze kwaliteitsactie is afgerond en er nog steeds iets niet klopt, is actie nodig. Via deze pagina informeren we je daar over.

Let op: is de verplichte erkenning niet aanwezig, dan beëindigen we je AGB-registratie. Is je AGB-code beëindigd vanwege deze kwaliteitsactie, maar wil je de AGB-code blijven gebruiken? Laat dan je AGB-registratie heropenen. 

Wat moet je doen?

Ga naar de pagina AGB-code aanvragen en kies voor aanvragen persoonlijke AGB-code. Vul het aanvraagformulier in en klik op aanvraag indienen. Je ontvangt een geautomatiseerde e-mail waarin we uitleggen hoe je de aanvraag ondertekent.

Mail de ondertekende aanvraag, met bewijsstukken naar aanvraag@agbcode.nl. Vermeld in deze mail duidelijk dat het gaat om het heropenen van een bestaande AGB-code, en vermeld ook de AGB-code die heropend moet worden.

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support