Kwaliteitsactie KvK-registratie vestigingen

Alle vestigingen die in het AGB-register staan, moeten een geldig vestigingsnummer hebben van de Kamer van Koophandel (KvK).

Wanneer er een KvK-vestigingsnummer ontbreekt bij (één van de) vestigingen in het AGB-register, dan ontvangt de contactpersoon bij deze vestiging van ons een e-mail of een brief.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Wat moet je doen?

Staat er bij jouw vestiging in AGB geen KvK-vestigingsnummer geregistreerd, dan moet je actie ondernemen om te voorkomen dat de AGB-registratie van deze vestiging wordt afgesloten. Stuur een e-mail met het KvK-vestigingsnummer naar info@agbcode.nl onder vermelding van opgave KvK-registratie. Geef in de mail duidelijk aan om welke vestiging het gaat, bijvoorbeeld door de AGB-code van de onderneming, de naam en het adres van de vestiging te vermelden. Wij voegen het KvK-vestigingsnummer dan toe aan de AGB-registratie van de vestiging.

Contactgegevens

In sommige gevallen ontbreekt ook het e-mailadres in de AGB-registratie. In dat geval heb je een brief ontvangen in plaats van een e-mail. Geef dan ook het e-mailadres in dezelfde mail  aan ons door.  Let op: we tonen dit e-mailadres bij de openbare informatie van je onderneming.

Is de vestiging nog niet geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? 

Dan moet de vestiging eerst geregistreerd worden bij de KvK. Geef vervolgens het KvK-vestigingsnummer aan ons door. 

AGB-registratie vestiging beëindigen

Maak je geen gebruik meer van je AGB-registratie, beëindig deze dan via dit formulier.  

 

Waarom doet Vektis dit?

Voor de zorgverzekeraars is het belangrijk dat de registratie in AGB up-to-date is. Onder andere omdat zij verzekerden via zorgzoekers willen helpen om een zorgverlener in de buurt te vinden. Door de AGB-registratie te koppelen aan de registratie in het KvK, kunnen wij de gegevens geautomatiseerd updaten. Wanneer de locatie van een vestiging verandert, geef je dit door aan de Kamer van Koophandel. Wij nemen het vervolgens geautomatiseerd over vanuit de KvK in je AGB-registratie.

 

Laatste update: 10-01-2023