Kwaliteitsactie schoonheidsspecialisten

Vektis werkt continu aan het verbeteren van de kwaliteit van het AGB-register. Voor een AGB-code als schoonheidsspecialist is een registratie bij ANBOS, SKIN of de Huidprofessional verplicht. 

Kwalificatie 8912 - schoonheidsspecialist niet ANBOS geregistreerd is daarom al enige tijd niet meer aan te vragen. Deze kwalificatie staat echter nog wel actief bij een aantal AGB-codes. Per 31-07-2023 zal kwalificatie 8912 worden afgesloten bij alle AGB-codes. Voor AGB-codes die geen andere kwalificatie hebben naast kwalificatie 8912, heeft dit tot gevolg dat de AGB-code ook wordt afgesloten.

Zorgverleners voor wie dit van toepassing is, krijgen van ons een e-mail of brief op de contactgegevens die bij de AGB-code geregistreerd staan. 

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe kan ik mijn AGB-code behouden als ik alleen kwalificatie 8912 heb?

Heb je een registratie bij ANBOS, SKIN of de Huidprofessional? Geef deze dan zo snel mogelijk aan ons door via het klantcontactformulier (selecteer de categorie AGB-register). Wij kunnen op basis van die registratie een of meerdere kwalificaties toevoegen aan jouw AGB-code, waardoor deze actief kan blijven. 

Heb je geen registratie, maar wil je wel je AGB-code als schoonheidsspecialist behouden?

Registreer je dan zo snel mogelijk bij ANBOS, SKIN of de Huidprofessional, en geef vervolgens deze registratie aan ons door.

In dit bericht verwachten wij dat je aan ons doorgeeft:

    • je AGB-code
    • je registratienummer bij ANBOS, SKIN of de Huidprofessional
    • een bewijs van inschrijving bij ANBOS, SKIN of de Huidprofessional
    • het e-mailadres dat we bij de AGB-code kunnen registreren

Reageer vóór 24 juli 2023

Wat betekent dit voor mijn ondernemings-AGB-code?

Bij een AGB-code voor een onderneming moet altijd een actieve zorgverleners-AGB-code geregistreerd staan. Wanneer dit niet het geval is, zal de AGB-code gesloten worden. Wanneer je zorgverleners-AGB-code de enige AGB-code is die gekoppeld is aan uw ondernemings-AGB-code, zal deze dus ook beëindigd worden als uw zorgverleners-AGB-code beëindigd wordt. 

Wat als u geen gebruik meer wilt maken van je AGB-code?

Als je geen AGB-code meer nodig heeft, dan kun je dit aan ons doorgeven doormiddel van het beëindigingsformulier. Wij zullen jouw AGB-code dan afsluiten.