Marketeer

Ben jij een expert op het gebied van customer experience en propositie marketing? Weet je als geen ander hoe je een goed productportfolio opbouwt? Ben jij een enthousiaste marketeer die mensen meekrijgt? Dan bieden wij jou de juiste ingrediënten voor een uitdagende job!

 32-38 uur per week in Zeist, nabij Utrecht

Jouw nieuwe functie

Je werkt centraal vanuit het team communicatie & marketing en in nauwe samenwerking
met zelfsturende teams vanuit de business. Je zorgt ervoor dat onze klanten op het juiste moment en op de juiste manier in contact komen met onze producten. Jij neemt de organisatie mee in het ‘denken vanuit de klant’ en creëert draagvlak voor marketing binnen Vektis.

Samen met productteams ga je aan de slag met de klantreis en proposities. Ook help je de teams bij het ontwikkelen en realiseren van campagnes, middelen en acties.
Daarnaast houd je je bezig met de CRM-strategie, van ontwikkeling tot realisatie. En je adviseert over de inrichting van het Vektis-brede productportfolio, in lijn met de merkpositionering.

Over jou

Deze functie vraagt het nodige pionierswerk en daarom een stevig persoon met
zelfstartend vermogen. Je bent in staat om collega’s voor je te winnen en weerstand te overwinnen en opereert met een organisatie-brede blik. Omdat je werkt vanuit een klein team vind je het ook geen probleem om de handen uit de mouwen te steken en ben je goed in multitasking. Je hebt ook:

  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • ervaring met het coachen van teams en met agile werken
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen we zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Maike Krommendijk, manager communicatie en marketing, 06-10463473.Wij willen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.