.Net ontwikkelaar

C#, MVC, REST API, JavaScript/JQuery, CSS, HTML. Weet jij precies wat wij hiermee bedoelen? Wij zoeken een .Net ontwikkelaar pur sang voor de afdeling Systeembeheer en Ontwikkeling, in Zeist, voor 32/38 uur per week. Iets voor jou?

Je nieuwe functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de online Vektis producten.  Aan de bestaande informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan. Het is een actieve en essentiële rol waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe tools. Je helpt mee de kwaliteit van ons ontwikkelproces steeds verder te verbeteren en te automatiseren. In uiteenlopende opdrachten verwachten wij een grote eigen inbreng.

Over jou

De functie .Net ontwikkelaar vraagt om iemand die met verbetervoorstellen komt, gevraagd en ongevraagd. Jij bent gedreven en hebt een passie voor het ontwikkelen en testen van nieuwe technische componenten. Onze ideale collega is een creatieve teamplayer met ervaring in een Agile omgeving die vaardig is met het geven en ontvangen van feedback. Jij hebt ook:

 • een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een belangrijke informatica component
 • 3-5 jaar ervaring met: C#, MVC, REST API, technisch en functioneel ontwerp
 • front end kennis (JavaScript/JQuery, CSS, HTML)
 • kennis van SQL
 • kennis van testprocessen (minimaal unittesten)
 • ervaring met DevOps, testautomatisering en Visual Studio Team Services is een pré

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 135 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

 • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
 • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
 • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
 • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
 • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie.

Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Harry Wiltenburg (Afdelingsmanager systeembeheer en ontwikkeling) 030 8008 300.

 Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.