Onderzoeker

Ben jij een onderzoeker die affiniteit heeft met het zelf doen van analyses? Wij zoeken voor onze afdeling Informatie en Onderzoek een onderzoeker (32/38 uur per week) in het team langdurige zorg. Iets voor jou?

 

Je nieuwe functie

Deze vacature heeft meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling, en ook voor de maatschappij. Want doordat jij de juiste gegevens boven tafel haalt en deze vertaalt naar waardevolle rapportages en inzichten, kunnen onze klanten de kwaliteit, toegankelijkheid én betaalbaarheid van de langdurige zorg in Nederland verbeteren. Je doet onderzoek naar allerlei facetten van de langdurige zorg voor onder meer zorgverzekeraars, de overheden en brancheorganisaties binnen de zorg.

Over jou

Als onderzoeker heb je gevoel voor de behoefte van de klant en heb je ervaring met projectmanagement en presentaties. Onze ideale collega heeft een goed cijfermatig inzicht, is creatief en innovatief. We zoeken een doortastend type, iemand die van aanpakken houdt. Deze functie vraagt daarnaast veel op het gebied van een goede communicatie en samenwerking. Contact met de buitenwereld onderhouden hoort ook bij je takenpakket.
Je hebt ook:

  • een afgeronde academische studie, bijvoorbeeld economie, econometrie of psychologie met ervaring met kwantitatieve methoden en technieken
  • minimaal 3 à 4 jaar werkervaring
  • kennis van of ervaring met de Wet langdurige zorg (Wlz) is een pré

Heb je werkervaring opgedaan bij een zorgaanbieder, zorgverzekeraar of een andere relevante partij binnen de zorgsector, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie.

Stuur jouw cv en motivatie uiterlijk 19 augustus aan hrmvektis@vektis.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Bel Marieke Smit (Manager afdeling Informatie en Onderzoek) 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.