Werken Bij

Werken bij Vektis, dat is je samen met zo’n 120 gedreven collega’s inzetten voor betere zorg voor mensen in Nederland. Met innovatieve oplossingen, waarmee we de administratieve lasten voor de sector verlagen. En door heldere zorginzichten te geven, waarmee de zorgverlening verder verbeterd kan worden. De resultaten van ons werk komen regelmatig voorbij in het nieuws. Wat je doet bij Vektis, doet er toe. Iedere dag opnieuw. En daar zijn we best trots op.

Plezier in je werk hebben, daar doen we veel voor. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform en onze secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde. En bij Vektis ben jij de regisseur van je eigen talenten. Wij bieden je alle kansen om jezelf in de volle breedte te ontwikkelen en te ontdekken. Je krijgt de vrijheid om je werk flexibel in te vullen en met eigen ideeën te komen. Dat valt in de smaak bij onze medewerkers. Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Jeroen, onderzoeker bij Vektis.

“Bij Vektis is er veel ruimte om dingen op te pakken die eigenlijk niet tot je rol behoren.”

Ruimte voor jezelf

We vinden het ook heel belangrijk dat de balans tussen werk en je thuisfront goed zit. Bij ons zijn flexibele werktijden daarom ook echt flexibel. Om fit te blijven wandelen wij veel tijdens overleggen. Wij zijn gevestigd in Zeist en bieden je een moderne werkplek in een bosrijke omgeving. Je kunt gebruik maken van onze iHealth faciliteiten, het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en ons fietsplan.

Regelmatig organiseren we leuke activiteiten, afdelingsuitjes, borrels en bbq’s. We dragen meerdere goede doelen een warm hart toe, zoals Roparun en MoveforMS. Zowel in sportieve als financiële zin zetten we ons daar graag voor in.

Hebben we je nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil jij ook deel uitmaken van deze warme club betrokken mensen? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s met lef. Mensen die initiatief nemen en oplossingsgericht denken. En die hun eigen loopbaan en talent ontwikkeling en regisseren. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Medewerker bij Vektis Boten Taart Aansnijden