Rapportage analist

In Zeist, voor 32/38 uur per week

Gaan jouw ogen glimmen van code schrijven, dashboards bouwen en rapportages maken? Dan word je vast blij van deze vacature, want dit komt allemaal voorbij op jouw werkdag bij Vektis.

Je nieuwe functie

Zorg komt weliswaar samen achter de voordeur, maar wordt uit verschillende potjes betaald en dat maakt het voor een gemeente lastig goed zicht te hebben op het zorggebruik van haar inwoners. De Gemeentezorgspiegel geeft gemeentes dat inzicht wel. Die inzichten maak jij. Je haalt hiervoor de juiste gegevens uit ons datawarehouse en vertaalt die naar waardevolle rapportages. Je doet dat samen met Mirte, Anouk en George. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek.

Dat je alles op alles zet voor de ultieme rapportage die 100% aansluit bij de wens van onze klanten vinden wij echt tof. Want alleen op die manier maken wij onze klanten echt blij.

Over jou

Goede rapportages maken, dat vraagt om creativiteit en een sterk cijfermatig inzicht. Je bent betrokken bij je klant, hebt het lef om met nieuwe ideeën te komen en vooruit te lopen op de vraag. Jij hebt ook:

  • een afgeronde hbo/wo-opleiding, zoals statistiek, bedrijfskunde, economie
  • knowhow van rapportagetools en SQL
  • zo’n 3 jaar werkervaring in een omgeving waar veel data is, bij voorkeur binnen de zorg of bij een gemeente. Je werkt momenteel bijvoorbeeld als data-analist, data scientist, business analist, statistisch analist of business intelligence ontwikkelaar.

Heb je daarnáást ook nog kennis en ervaring met agile werken, BI-Cognos, datawarehouse-omgeving, denodo of datavisualisatie, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij ons. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak.

Vektis is volop in beweging, zoals veel organisaties dat zijn. Jij speelt daar zelf, samen met je team, een grote rol in. Uiteraard vergeten we daarbij ook jouw eigen ontwikkeling niet. Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen in de Vektis Academy. Bijvoorbeeld op het gebied van datavisualisatie of communicatie.

Dus? Word jij de nieuwe collega van Mirte, Anouk en George? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen een kop koffie.

Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan met Mirte van Galen: 030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.