Starter of student gezocht!

Ben je op zoek naar je eerste uitdaging op de arbeidsmarkt of heb je een tussenjaar? En zoek je een leuke tijdelijke baan? Kom dan naar Vektis! Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die de Servicedesk tijdelijk wil ondersteunen. In Zeist (bij Utrecht), voor 24 uur per week, voor in ieder geval 4 maanden.

 

Wat ga je doen

Je gaat werken op onze servicedesk, waar je een belangrijke rol vervult in de telefonische afhandeling van vragen van onze klanten.

Over jou

Jij hebt een goede telefoonstem, een vlotte babbel en schrijft foutloos Nederlands. Wij zoeken iemand met HBO/WO-opleidingsniveau, die snel nieuwe stof oppikt. We zoeken iemand voor in ieder geval 4 maanden.

Over ons

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. We werken resultaatgericht en delen onze successen en ervaringen graag met elkaar. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je bereikt ons in 20 minuten op de fiets vanaf Utrecht, De Uithof. De servicedesk is een gezellig, jong team. Wij bieden je:

  • een leuke job met veel klantcontact
  • een prettige werksfeer met professionele collega’s
  • veel ruimte voor eigen initiatief
  • € 12,45 per uur (dit is inclusief vakantietoeslag en wanneer je 22 jaar of ouder bent. Ben je jonger, dan geldt een ander uurloon).
  • gratis koffie

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Heb je nog vragen over de vacature? Bel Daniel van Dorst, Teamleider Servicedesk, op 030 8008300. Je cv stuur je naar hrmvektis@vektis.nl.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.