Stagiair Compliance

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats en gaan jouw ogen glimmen van informatiebeveiliging, privacy en andere wetgeving? Dan word je vast blij van deze stageplaats. We zoeken een Stagiair op de afdeling Compliance. In Zeist, voor 6 maanden vanaf september 2018. Iets voor jou?

Jouw stageopdracht

Aan Vektis worden door onder andere wetgever, toezichthouders en zorgverzekeraars allerlei eisen gesteld op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Ons compliance-team heeft deze omgezet naar interne voorschriften. Jij gaat met je begeleider en collega’s de verzameling van voorschriften onder de loep nemen en filteren op overlappingen en tegenstrijdigheden. Om de voorschriften transparant en praktisch te maken breng jij alle regels in lijn met elkaar. Dit doe je via interviews met specialisten en het sparren met afdelingsmanagers. Je werkt alles uit in heldere Excel overzichten.

Over jou

Vektis in control, dat is waar jij aan bijdraagt. Je onderkent de eisen die aan Vektis gesteld worden en je helpt graag mee deze te borgen. Je bent zelfstandig en hebt vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben je zorgvuldig en communiceer je makkelijk. Je hebt ook:

  • een bijna afgeronde hbo- opleiding met een financiële achtergrond bijvoorbeeld accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, MER, FR&E
  • ruime ervaring met Excel
  • het liefst ook kennis van kwaliteitszorg, compliance en administratieve organisaties

Jouw stageplek

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 135 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is op fietsafstand van Utrecht en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een uitdagende stage met een leuke vergoeding
  • vrijheid om mee te denken, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • een gezellige werksfeer met leuke collega’s
  • professionele begeleiding en behulpzame collega’s die weten waar ze het over hebben
  • lekkere gratis koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je nog vragen? Bel Henk de Kleine, manager van de afdeling Compliance, telefoonnummer (030) 8008 300.