Stagiair onderzoek

Onze afdeling Informatie en Onderzoek is op zoek naar een stagiair onderzoek. Standplaats Zeist, 32/38 uur
Deze stageplaats heeft niet alleen meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling, je kunt ook echt iets betekenen voor de zorg!

Vektis is de business intelligence partner voor de zorgsector. Werken bij Vektis, dat is je dagelijks inzetten voor betere zorg in Nederland. De resulaten van ons werk komen bijna dagelijks voorbij in het nieuws. En daar zijn we best trots op.

Dit is Vektis

Jouw collega’s zijn mensen die kleur geven aan onze organisatie. Ze zijn betrokken, resultaatgericht en delen hun successen en ervaringen graag met elkaar. Ze delen hun passie voor de zorg en zijn flexibel, zelfstandig en expert op hun vakgebied. Hebben we de werksfeer al genoemd? Die is gewoon echt goed. Daar doen we veel aan: het creëren van een open, informele werksfeer, agile werken, flexibele werktijden en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. En ook: even een frisse neus halen in het bos, bedrijfs- en afdelingsuitjes en borrels. Smaakt dit naar meer?

Wat heb jij te bieden

Goede analyses vragen om creativiteit en een ijzersterk cijfermatig inzicht. Jij gaat altijd voor het beste resultaat en bent niet bang om een fout te maken. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel aan te passen en te ontwikkelen. Je hebt lef en bent een flexibele teamplayer die makkelijk en helder communiceert. Je hebt ook:
• een bijna afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van (toegepaste) wiskunde, economie of statistiek
• enige kennis van datavisualisatie, machine-learning technieken, imputatiemodellen en andere voorspelmodellen
• het liefst ook kennis van R en/of SQL

Wat kun jij verwachten

Als onze stagiair versterk je de afdeling Informatie en Onderzoek. Samen met je begeleider en collega’s ga je aan de slag met nieuwe producten voor de publieke zorginzichten van Vektis Intelligence, ontwikkel je nieuwe (voorspel)modellen om de zorgkosten in Nederland te voorspellen en/of ga je bijdragen aan nieuwe onderwerpen voor de Vektis Academy waar analisten van en met elkaar leren. Onder begeleiding van een statistisch analist word je wegwijs gemaakt in het continue groeiende datawarehouse van Vektis. Wat je nog meer kunt verwachten:
• een uitdagende stage met een leuke vergoeding
• vrijheid om mee te denken, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
• een gezellige werksfeer met leuke collega’s
• professionele begeleiding en behulpzame collega’s die weten waar ze het over hebben

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lyanne Bakker, Statistisch analist van de afdeling Informatie en Onderzoek, telefoonnummer (030) 8008 300, e-mail l.bakker@Vektis.nl. Sollicitaties graag mailen naar: hrmvektis@vektis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.