Vragenlijst ggz

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je ggz-praktijk of -instelling. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. De aangeleverde informatie wordt automatisch gedeeld met alle relevante zorgverzekeraars. Het is belangrijk dat je de informatie vóór 1 juni van elk jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden. Je levert deze informatie aan via Vektis.

Meer weten?

Marcel vertelt je graag meer over dit onderwerp.

Contact

Wat moet je doen?

Hieronder tref je een stappenplan aan, waarin we duidelijk uitleggen hoe je de vragenlijst invult. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. 

Krijgt u bij het inloggen de foutmelding ‘Het account waarmee is ingelogd is nog niet geautoriseerd voor dit onderdeel van de website.’? Doorloop dan stap 3 van het stappenplan. Heeft u dit in het verleden al gedaan? Doe dit dan opnieuw, want mogelijk is er destijds iets fout gegaan. Nadat de onderneming u via stap 3 toegang heeft gegeven kunt u inloggen. U ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging.

Meer informatie

Klik hier om de veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst te bekijken.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog hulp nodig? Neem dan contact op met Vektis via 030 8008 380 of stuur een mail naar info@agbcode.nl.

Meer weten?

Marcel vertelt je graag meer over dit onderwerp.

030 8008 380

Naar het contactformulier

Marcel de Rouw Productmanager referentieproducten