Vragenlijst aanvullende gegevens huisartsen en paramedie

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je praktijk. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. Het is belangrijk dat je de informatie vóór 1 mei van elk jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden. Je levert deze informatie aan via het VECOZO-portaal. Vektis coördineert de informatie-uitvraag en stuurt je hierover in februari of maart een e-mail.

Meer weten?

Marcel vertelt je graag meer over dit onderwerp.

Contact

Wat moet je doen?

Hieronder tref je een stappenplan aan waarin we duidelijk uitleggen hoe je de vragenlijst invult. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Op de website van VECOZO vind je meer informatie over het invullen van de vragenlijst.

Meer informatie

Ga naar de veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst.

Heb je vragen over je AGB-registratie of over de procedure van het aanleveren van de basisinformatie? Neem dan contact op met Vektis via 030 8008 380 of stuur een mail naar info@agbcode.nl.

Heb je een vraag over het invullen van de vragenlijst of over het inloggen met een VECOZO-certificaat? Neem contact op met VECOZO.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met je beroepsorganisatie of de zorgverzekeraars.

Meer weten?

Marcel vertelt je graag meer over dit onderwerp.

030 8008 380

Naar het contactformulier

Marcel de Rouw Productmanager referentieproducten