Zorgaanbieder registreren

Ben je een zorgaanbieder? Dan heb je een AGB-code nodig om een overeenkomst aan te gaan met een zorgverzekeraar en om declaraties in te dienen. Je kunt deze registratie kosteloos bij ons aanvragen, mits je voldoet aan de vastgestelde criteria. Wil je weten welke criteria dat voor jou zijn? Bekijk dan het document beheer en onderhoud AGB.

Meer weten?

Marcel is onze AGB-specialist.

Contact

De voordelen

  • De unieke, identificerende code in de zorg
  • Ondersteunt operationele processen in de zorg

Altijd up-to-date

Je bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je AGB-gegevens. Als wij aanleiding zien om iets in jouw registratie te wijzigen, dan ontvang je daar een mail over. Bijvoorbeeld wanneer wij wijzigingen doorkrijgen van een ander register, zoals het Handelsregister.

Dankzij de informatie in het AGB-register beschikken wij over gegevens van zorgaanbieders, zoals NAW-gegevens en informatie over inschrijving in het handelsregister. Deze informatie hebben diverse partijen nodig bij allerlei operationele processen in de zorg. Denk aan zorginkoop en –contractering of het verwerken van declaraties door zorgverzekeraars. En de informatie uit het AGB-register vormt de bron voor verschillende zorgzoekers en zorgvinders.

AGB-code aanvragen

Wil je jouw registratie inzien of een wijziging doorgeven voor je AGB-registratie?

Ga dan naar het AGB-register

Meer weten?

Marcel is onze AGB-specialist.

030 8008 380

Naar het contactformulier

Marcel de Rouw Productmanager referentieproducten