Telefoniste/receptioniste

Zeist, nabij Utrecht, 24 uur per week op maandag tot en met woensdag.

 

 

Wanneer onze klanten en relaties contact opnemen met ons, dan is hun eerste contactmoment vaak met onze telefoniste/receptioniste. Je bent dan ook het visitekaartje van Vektis. Ben je gastvrij en regel jij zaken graag tot in de puntjes? En vind je het ook leuk om licht administratief werk te doen? Dan ben jij de telefoniste/receptioniste die wij zoeken!

Je nieuwe functie

Je bent een echte regelaar en gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je beantwoordt de telefoon,  geeft algemene informatie, verbindt door en handelt de telefoongesprekken zelfstandig af. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het  beheer van onze algemene mailboxen. Geen dag is hetzelfde: je beheert de  voorraad kantoorartikelen en het drukwerk en onderhoudt de koffieautomaten. Het regelen van vergaderzalen met de daarbij behorende faciliteiten kunnen je collega’s aan je overlaten. Daarnaast ondersteun je bij allerlei facilitaire en licht administratieve werkzaamheden.

Over jou

Jij bent een enthousiaste en representatieve collega die graag in een duobaan werkt. Uiteraard ga je vertrouwelijk om met informatie. Daarnaast heb je:

  • VMBO-T werk- en denkniveau
  • ervaring met het Officepakket
  •  een servicegerichte flexibele houding
  • uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid

Ben je daarnaast ook stressbestendig en heb je een goede telefoonstem? Dan zijn we extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:

  • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen of meedoen aan een fietsplan
  • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  • lekkere koffie en iedere maandag vers fruit

Lijkt het je wat? En ben je beschikbaar op maandag t/m woensdag? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel Anita Jellema, Manager Secretariaat
030 8008 300.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.