Ervaren Agile .Net ontwikkelaar

In Zeist, voor 32/38 uur per week

C#, MVC, REST API, GIT, JavaScript, HTML, Scrum. Weet jij precies wat wij hiermee bedoelen? Wij zoeken 4 .Net ontwikkelaars, met een focus op business to business dienstverlening en die actief bijdragen aan betere zorg in Nederland. Dankzij jouw inspanningen kunnen zorgaanbieders efficiënt de door hen geleverde zorg declareren. Iets voor jou?

Jouw nieuwe functie

Aan onze informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan om bijvoorbeeld administratieve lastenverlichting voor zorgaanbieders te realiseren of processen efficiënter vorm te geven. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze informatiesystemen. Dat schrikt jou niet af. Sterker nog: je vindt het geweldig om de kwaliteit van onze ontwikkelprocessen steeds verder te verbeteren en te automatiseren. Wij verwachten hierin een grote eigen inbreng van je. Wij zoeken in totaal 4 .Net ontwikkelaars voor 2 verschillende teams. Hoewel de functies grotendeels overeenkomen, zijn er ook verschillen. Tijdens het sollicitatieproces lichten we dit toe en bepalen we samen met jou welk team het beste bij jou past, en andersom.

Over jou

De functie .Net ontwikkelaar vraagt om een gedreven persoon die graag nieuwe technische componenten ontwikkelt en test. Iemand die met verbetervoorstellen komt, gevraagd en ongevraagd. Jij hebt ervaring met het werken in een Agile werkomgeving. Je bent een teamplayer die graag samen ontwikkelt, niet alleen met je teamgenoten maar ook met de klant of gebruiker.
Je neemt mee:

  • minimaal hbo- werk- en denkniveau
  • aantoonbare ervaring met: C#, MVC, REST API, technisch en functioneel ontwerp
  • kennis van SQL en testprocessen (minimaal unittesten)

Heb je daarnaast ook ervaring met .Net Core, DevOps, testautomatisering en Azure Devops dan zijn we extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij ons. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dicht bij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak.

Vektis is volop in beweging, zoals veel organisaties dat zijn. Jij speelt daar zelf, samen met je team, een grote rol in. Uiteraard vergeten we daarbij ook jouw eigen ontwikkeling niet. Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen in de Vektis Academy. Bijvoorbeeld op het gebied van datavisualisatie of communicatie.

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Dan drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie. Stuur jouw cv en motivatie aan werken@vektis.nl 

Heb je vragen? Bel Stefan Nieuwland via 030 8008 300 voor meer informatie.

Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.