Vragenlijst basis praktijkinformatie huisartsen en paramedie

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je praktijk. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. Het is belangrijk dat je de informatie ieder jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden.

Meer weten?

Marcel vertelt je graag meer over dit onderwerp.

Support

Vragenlijst basis praktijkinformatie huisartsen en paramedie

Vragenlijsten per 1 juni 2021 niet langer via VECOZO

Het is vanaf 1 juni 2021 niet meer mogelijk deze bij Vecozo in te vullen. De vragenlijst komt binnenkort beschikbaar op vektis.nl. Huisartsen en paramedische zorgaanbieders ontvangen van ons een e-mail wanneer de vragenlijst op vektis.nl ingevuld kan worden.

Meer informatie

  • Ga naar de veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst.
  • Heb je vragen over je AGB-registratie of over de procedure van het aanleveren van de basisinformatie? Neem dan contact op met Vektis via 030 8008 380 of stuur een mail naar info@agbcode.nl.
  • Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met je beroepsorganisatie of de zorgverzekeraars.

Praktijkspiegel: zorggebruik van je patiënten in beeld

Speciaal voor huisartsen bieden wij de Praktijkspiegel aan. Hiermee krijg je inzicht in het zorggebruik van je patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijk beeld. We bieden ook een Praktijkspiegel met regionale spiegelinformatie. Hiermee kun je jouw praktijk spiegelen aan praktijken die deel uitmaken van dezelfde zorggroep. Je kunt de Praktijkspiegels kosteloos downloaden.

> Meer informatie over de Praktijkspiegels

Meer zorginzichten

Ben je geïnteresseerd in inzichten over de zorg? Vektis publiceert regelmatig feiten en cijfers over de huisartsenzorg. Maar ook over bijvoorbeeld integrale zorg, ouderenzorg of geestelijke gezondheidszorg.

> Naar alle feiten en cijfers

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support