Werken bij

Werken bij Vektis, dat is je samen met ruim 135 gedreven collega’s inzetten voor goede zorg voor mensen in Nederland. Met slimme processen, waarmee we de administratieve lasten voor de sector verlagen. En door heldere zorginzichten te geven, waarmee zorgaanbieders en zorgverzekeraars de zorg verder kunnen verbeteren. De resultaten van ons werk komen regelmatig voorbij in het nieuws.

Wat je doet bij Vektis, doet er toe. En daar zijn we best trots op. Iedere dag opnieuw.

Deel deze pagina via

Vacatures

Wil je aan de slag bij Vektis en op die manier bijdragen aan betere zorg in Nederland? Bekijk hier welke vacatures we momenteel hebben.

Naar de vacatures

6 goede redenen om te werken bij Vektis

Waarom werken bij Vektis? We geven je 6 goede redenen. Ontdek ze snel!

Lees meer

Plezier in je werk

Plezier in je werk hebben, daar doen we veel voor. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform en onze secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde. Bij Vektis ben jij de regisseur van je eigen talenten. Je krijgt de vrijheid om je werk flexibel in te vullen en met eigen ideeën te komen. En dat valt in de smaak bij onze medewerkers.

Lees meer

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij Vektis stimuleren we groei en ontwikkeling, je eigen route uitstippelen. Een opleiding volgen, andere taken oppakken of nieuwe aandachtsgebieden ontdekken. Soms is een opleiding of cursus niet de weg. Dan zorgen we voor coaching (on the job). Kortom: we bieden je alle kansen en de ruimte om te ontdekken waar je passie en talenten liggen.

 

Lees meer

Vektis in cijfers

Bij Vektis zijn we dol op data. Hoe meer hoe beter! Ook feiten & cijfers over onszelf delen we graag. Je bent 1 klik verwijderd van een aantal leuke weetjes over de mensen bij Vektis.

Naar alle feiten & cijfers