Business- en informatieanalisten - teamspelers met oog voor het grotere geheel

Business- en informatieanalisten - teamspelers met oog voor het grotere geheel

  •  32/38 uur per week
  •  Zeist, Utrecht
Deel dit bericht via

“AGB is hét onderdeel in de zorg dat declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk maakt. Wij beheren de informatie die de basis vormt voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Er is de dagelijkse gang van zaken, maar we moeten ook vooruitkijken en inspelen op de toekomstige wensen en belangen. Dat maakt het speelveld interessant en uitdagend.” Jennifer Kerkman – productowner 
 
Ben jij een talentvolle business- of informatieanalist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een mooie organisatie? Kun je de verbinding leggen in verschillende inhoudelijke werkgroepen? Staan de wensen van klanten bij jou centraal en begrijp en vertaal jij de informatiebehoefte moeiteloos naar passende oplossingen? Lees dan zeker verder!  


Je nieuwe baan

Vektis beheert het AGB-register. Hierin staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Het belang van een juiste en actuele registratie van zorgaanbieders is van groot belang voor alle zorgpartijen. Om de registratie zo foutloos en actueel mogelijk te laten verlopen, optimaliseren we voortdurend de ICT-processen. Daarbij is ook de klantervaring een belangrijk punt van aandacht. Zo dragen wij bij aan betaalbare en efficiënte zorg.  

Voor het cluster AGB zijn we op zoek naar zowel een business- als een informatieanalist. Jullie zorgen gezamenlijk – in afstemming met stakeholders én in samenspraak met het multidisciplinaire team – voor de inhoud en (door)ontwikkeling van de producten van het AGB-register. Heb jij het gevoel dat je in een van deze rollen past of misschien wel een beetje in allebei, reageer dan vooral! 
 
Als businessanalist ben je analytisch en plaats je de wensen van onze stakeholders in het grotere plaatje van het AGB-register. Wat kan er wel en hoe past dat binnen alle andere wensen die er ook zijn. Wat is er nodig om vervolg te geven aan deze klantwensen? Je bent kritisch en vernieuwend en bent op zoek naar de vraag achter de vraag. Binnen dat speelveld houd jij het overzicht op het grotere geheel en laat je jezelf niet uit het veld slaan. 
 
Als informatieanalist vertaal je de wensen van onze stakeholders naar business rules, zodat het AGB-register een betrouwbare en eenduidige databron blijft voor het zorgveld. Hoe zou de wens van de klant daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden en wat is daarvoor nodig? Je bent dé schakel tussen de businessanalist en stakeholders én de ontwikkelaars die zorgen voor de techniek. Je hebt feeling met of interesse in de techniek, maar blijft wel pragmatisch. 

Werken als business- of informatieanalist bij Vektis

Na een productieve thuiswerkdag kies je er vandaag voor om naar kantoor te gaan. In de groene omgeving van het Vektis-kantoor begint je dag met een kop koffie en een praatje met collega’s. Na de dagstart, waarin je samen met het team de voortgang bespreekt, open je het sprintbord. Je pakt wijzigingsverzoeken van zorgverzekeraars op, beoordeelt aanvragen en koppelt die terug naar de wijzigingscommissie. Vervolgens voer je een paar goedgekeurde aanpassingen door in de systemen van Vektis en publiceert deze op de website. Tussendoor help je een teamlid met een ingewikkelde vraag over de vernieuwing van de webzoeker en de vraag hoe deze het beste gebruikt kan worden door onze klanten. Rond het middaguur pak je een aantal klantvragen op uit de servicemanagementtool (TOPdesk).  
  
Je sluit de heerlijke lunchmaaltijd in het restaurant af met een korte boswandeling. De middag staat in het teken van 2 taken. Eerst overleg je met verschillende zorgverzekeraars, VECOZO en Zorgverzekeraars Nederland om duidelijkheid te krijgen over de eisen en de wensen voor een nieuwe applicatie die nog in de kinderschoenen staat. Deze eisen en wensen werk je uit in userstories, zodat je later met het team kunt kijken wanneer jullie dit kunnen oppakken. Voor een andere taak is dit al duidelijk en werk je verder aan het opstellen van de benodigde documentatie. De dag zit er bijna op. Gauw nog wat mailtjes afhandelen en tevreden naar huis. Eigenlijk nu alweer zin in morgen! 

Over jou

De wensen en informatiebehoeftes van onze klanten staan bij jou voorop. Je bent een goede gesprekspartner en je kunt omgaan met verschillen van inzicht. Je bent een procesgerichte teamspeler, neemt graag initiatief en communiceert helder. Je vindt vernieuwing en verbetering van tools altijd een belangrijk onderdeel van jouw functie.    
  
Je hebt: 

  • hbo/wo-werk- en denkniveau
  • ruime ervaring met business- en informatieanalyse 
  • het vermogen conceptueel te denken 
  • kennis van de administratieve processen, bij voorkeur in de zorg

Heb je ervaring met stakeholdermanagement? Dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.  

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 130 mensen zetten wij ons dagelijks in voor goede zorg voor mensen in Nederland. Het is plezierig werken bij ons. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dicht bij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap in Zeist doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Samen met het team spreek je af welke activiteiten je op het kantoor in teamverband doet en welke thuis.   
  
Vektis is volop in beweging. Jij speelt daar zelf, samen met je team, een grote rol in. Uiteraard vergeten we daarbij ook jouw eigen ontwikkeling niet. Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen in de Vektis Academy. 

Lijkt het je wat?

Zoals je hebt kunnen lezen in de vacature werkt Vektis hybride. De gesprekken kunnen online plaatsvinden of op onze mooie locatie in Zeist. We kijken gewoon wat het beste uitkomt. Wel vinden we het belangrijk om je in het sollicitatietraject minimaal 1 keer persoonlijk te ontmoeten. 
  
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Jennifer Kerkman op 030 8008 388 voor meer informatie of stuur een mail naar werken@vektis.nl. 
  
Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature. 

Solliciteer voor deze baan

Solliciteer nu door je cv en motivatie te uploaden.

Vul je gegevens in
Kies bestand

Door de sollicitatie te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring