Medewerker Office Support

Medewerker Office Support

  •  32 uur per week
  •  Zeist, Utrecht
Deel dit bericht via

“Met ons team zijn wij verantwoordelijk voor allerlei soorten werkzaamheden binnen Vektis. Van het zoeken naar een monteur voor onze kapotte vaatwasser tot het herinrichten van onze kantoortuin. Maar we doen meer, veel meer. Hoe gaaf is het niet om een personeelsfeest te organiseren of een mooie locatie te zoeken voor een heidag? We hebben contact met alle medewerkers en zijn binnen Vektis echt hét aanspreekpunt. Dit betekent snel schakelen en hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Maar dat maakt het juist zo leuk en afwisselend.” - Anita, medewerker Office Support 


Vektis is in de afgelopen jaren getransformeerd van een traditionele naar een agile organisatie. Met onze data, kennis en ervaring helpen wij dagelijks duizenden professionals in de zorg bij hun werk. In dit dynamische speelveld zoeken we een enthousiaste medewerker Office Support. Geeft het sparren met collega’s jou veel energie? Ben je een aanpakker en servicegericht? Ben je graag verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan administratieve, digitale en facilitaire taken? Ben je daarnaast ook nog een organisatorisch talent? Dan komen we graag met je in contact!

Je nieuwe baan

Vektis heeft het agile werken omarmd. We hebben geleerd dat onze omgeving uitdagend en spannend is en dat we sneller op vragen van (interne) klanten willen inspelen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en het beheer van alle facilitaire werkzaamheden en de nodige administratie daaromheen. Daarnaast speel je een grote rol bij het beheer en het up-to-date houden van Connektis, de (sociale) digitale werkomgeving van Vektis. Bij interne en externe ontwikkelingen spar en beslis je met jouw team hoe processen anders moeten worden ingedeeld. Samen bepalen we, afhankelijk van ieders interessegebied en beschikbaarheid wie welke projectmatige werkzaamheden oppakt. Je kan daarbij altijd een beroep doen op de kennis en ervaring die bij je collega’s aanwezig is. 

Werken als medewerker Office Support bij Vektis

Je dag begint met een stand-up met het team waarin je aangeeft wat je de dag ervoor hebt bereikt, wat je vandaag wil bereiken en waar je eventueel hulp bij nodig hebt. We scannen kanalen in Teams en kijken wat de prioriteiten zijn. Een collega heeft jou benaderd om een heidag te organiseren met verschillende teams. Ook regel je dat de teamleden vanuit een andere omgeving digitaal aan kunnen haken. Wanneer je hiermee klaar bent zorg je ervoor dat een aantal nieuwe medewerkers die bij Vektis gaan starten worden aangesloten op Connektis. Als onderdeel van hun ‘onboarding’ maak je ze daarnaast wegwijs over alles wat met office support te maken heeft. Zo weten ze meteen waarvoor zij bij jou terechtkunnen. 

Tijd voor gezellig lunchen met je collega's. Dat kan in ons mooie bedrijfsrestaurant of door samen een heerlijke wandeling te maken in onze bosrijke omgeving. Er staan ook een aantal berichten klaar die op Connektis geplaatst moeten worden. Morgen ga je aan de slag met het beheer daarvan. Daar moet nog heel wat gebeuren. Aan het einde van de dag kijk je terug op een drukke, maar zeer productieve en gezellige dag vol afwisseling!

Over jou

Als medewerker Office Support binnen Vektis krijg je te maken met veel afwisselende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en het is vaak schakelen en ‘balanceren’ tussen de verschillende type werkzaamheden. We zijn op zoek naar een collega (die net als wij) open en transparant is. Iemand die houdt van hard werken, maar die het ook belangrijk vindt om het gezellig te hebben met elkaar. Als medewerker Office Support zorg je ervoor dat collega’s in een prettige werkomgeving vertoeven. Je hebt hier oog voor en pikt signalen op als er behoefte is aan verandering en/of verbetering. Je bent de spin in het web en speelt een grote rol in facilitaire zaken en zorgt ervoor dat alles op de werkvloer tiptop geregeld is. Je hebt een hands-on mentaliteit, kan goed prioriteiten stellen en onderneemt activiteiten met grote mate van zelfstandigheid. Je bent goed in de Nederlandse taal en zorgvuldig in je werk. Je hebt goede kennis van Office, Teams, Sharepoint en CMS.

Geeft het jou daarnaast ook voldoening dat je gaat bijdragen aan goede zorg voor mensen in Nederland? Dan worden we extra blij van je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 130 mensen zetten wij ons dagelijks in voor goede zorg voor mensen in Nederland. Het is, met flexibele werktijden en een open informele sfeer, plezierig werken bij ons. Daar doen we veel aan: zo wordt ons kantoor in een bosrijke omgeving in Zeist klaargemaakt voor de toekomst. Het kantoor wordt ingericht als hub voor hybride werken en biedt een mooie locatie voor de sociale contacten en om samen te werken. Omdat je ook een deel thuiswerkt, bieden wij je goede thuiswerkondersteuning.   
   
Vektis is volop in beweging. Jij speelt daar zelf, samen met je team, een grote rol in. Uiteraard vergeten we daarbij ook jouw eigen ontwikkeling niet. Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen in de Vektis Academy. Bijvoorbeeld op het gebied van agile, wetgeving en projectmanagement.

Enthousiast geworden na het lezen van onze vacature?

Zoals je hebt kunnen lezen in de vacature werkt Vektis hybride. De gesprekken kunnen online plaatsvinden of op onze locatie in Zeist. We kijken gewoon wat het beste uitkomt. Wel vinden we het belangrijk om je in het sollicitatietraject minimaal 1 keer persoonlijk te ontmoeten.   
  
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Anita Jellema op 0643558543 of Jannie Aartse op 0628557149 voor meer informatie of stuur een mail naar werken@vektis.nl     
 
Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.   

Solliciteer voor deze baan

Solliciteer nu door je cv en motivatie te uploaden.

Vul je gegevens in
Kies bestand

Door de sollicitatie te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring