Daarom Vektis

Bijdragen aan betaalbare, goede zorg in Nederland.

Werk dat er echt toe doet, fijne collega’s en een duurzaam kantoor in een prachtige omgeving. Bij Vektis vinden we het daarnaast belangrijk dat de arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. We hebben dan ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden voor iedereen die bij ons werkt.

Jouw beloning

Naast je maandsalaris krijg je ieder jaar 8% vakantiegeld. Bovendien kennen we een eindejaarsuitkering. Deze uitkering bedraagt 1/12 van het jaarsalaris van dat specifieke jaar. Uitkering vindt plaats in november, mits het verwachte bedrijfsresultaat dit toelaat. Wanneer dat niet het geval is, vraagt de directie eerst advies aan de ondernemingsraad. De afgelopen jaren is de eindejaarsuitkering ieder jaar uitbetaald.

Vakantie- en verlof­uren

Een fulltime werkwerk telt bij ons 38 uur. Als je fulltime werkt, krijg je 152 vakantie-uren per kalenderjaar. Daarnaast krijg je ook 48 aanvullende verlofuren per kalenderjaar. Je hebt de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen of je salaris tijdelijk te verhogen door verlofuren te verkopen of meer uren te werken.

Reis­kosten

Hierbij bieden we twee opties:

NS businesscard met OV fiets en een reiskostenvergoeding woon/werkverkeer.

Hybride werken

Je hebt veel ruimte om zelf te bepalen waar je werkt en wanneer. Dit stem je af met je collega’s. Bijna iedereen bij ons werkt een deel van de week vanuit huis. We helpen je daarbij met een vaste thuiswerkvergoeding. Ook krijg je van ons een geschikte bureaustoel, een los toetsenbord en een muis.

Aandacht voor ontwikkeling en vitaliteit

We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit, zodat je de doelen kunt nastreven die voor jou belangrijk zijn. Daarbij ondersteunen we je graag. We bieden ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, of dit nu in je vakgebied is of op het persoonlijke vlak.

Bovendien hebben we een vitaloog in dienst, die regelmatig vitaliteitsweken, lunchwandelingen en sport clinics organiseert. Ook kun je bij onze vitaloog terecht als er zaken in je privéleven spelen die extra aandacht nodig hebben.

Als je zeven jaar bij ons in dienst bent, dan kun je een beroep doen op onze vitaliteitsregeling. Via deze regeling kun je twee maanden aaneengesloten vitaliteitsverlof opnemen met een gedeeltelijke doorbetaling van je salaris.

Pensioen­regeling en zorg­verzekering

Je pensioen is bij ons goed geregeld met een beperkte eigen bijdrage. Onze pensioenregeling wordt uitgevoerd door SBZ, het pensioenfonds van het verzekeringsbedrijf.

Als je besluit een aanvullende zorgverzekering af te sluiten bij CZ of OHRA, dan krijg je een maandelijkse tegemoetkoming.

Geboorte- en ouderschaps­verlof

Na de geboorte van je kind, kun je als partner vijf weken aanvullend geboorteverlof opnemen. We zorgen in die periode voor aanvulling tot 100% van je laatstverdiende loon. Bij ouderschapsverlof vullen we, in aanvulling op de wettelijke regeling die uitgaat van 70% van het maximum dagloon, je salaris aan tot 70% van je laatstverdiende loon.

Fietsplan

Met ons fietsplan kun je één keer in de drie jaar een fiets kopen ter waarde van max € 800,00. De eerste € 500,00 krijg je van ons vergoed. Is je fiets duurder, dan vergoeden we deze extra kosten tot een maximum van € 300,00. Die kosten verrekenen we met je brutosalaris.

Gevarieerd en gezond lunchen

Op ons kantoor in Zeist hebben we een geweldige bedrijfsrestaurant. Voor een klein bedrag kun je hier iedere dag lunchen met verse producten: brood(jes) met heerlijk beleg, salades, soepen, verse sappen, smoothies en ga maar door. Liever je eigen meegebrachte lunch mee naar het bedrijfsrestaurant? Dat kan natuurlijk ook.

Bedrijfs­fitness

Sporten is goed voor je gezondheid en daar profiteren wij als organisatie weer van. Daarom kun je meedoen aan bedrijfsfitness. Door hieraan mee te doen, betaal je minder voor je sportschoolabonnement. Wij betalen je abonnementskosten en verrekenen die met je brutosalaris. Dat levert een korting op je abonnementskosten op die even hoog is als het percentage loonbelasting dat je afdraagt. Dat is ook nog eens gezonder voor je portemonnee!

Waarom Vektis?

  • “Er zijn heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.”

Nieuwste vacatures

Alle vacatures
32 - 38 (38=fulltime) uur Zeist, Utrecht Max 4000 - 6500 bpm

Product owner met oog voor het grotere geheel

Je bent verantwoordelijk voor het maximaliseren van de impact van de producten die ontwikkeld en beheerd worden door het team. Daarnaast zorg je voor effectief product backlog management. Denk hierbij aan het ontwikkelen en overbrengen van een productvisie en het prioriteren van de product backlog items. Je zorgt dat de product backlog transparant is en begrepen wordt door het team en de stakeholders. Verder werk je binnen de gestelde kaders van o.a. architectuur, productportfolio, informatiebeveiliging en risicomanagement. Binnen Vektis wordt gewerkt volgens het proces van Agile Portfolio Management. Je laat hier een proactieve houding zien in de voorbereiding en deelname en kijkt naar de belangen over de teams heen. Als product owner kun je bovenstaand werk zelf doen of de verantwoordelijkheid delegeren aan anderen. Jij blijft hier echter eindverantwoordelijk voor. Tot slot bescherm je het team tegen afleiding van buitenaf, zodat zij met maximale focus kunnen werken aan de werkzaamheden in hun sprint. Werken als product owner bij Vektis Na de dagstart praat je eerst even met de ontwikkelaars verder over de status van de ontwikkeling van de nieuwe beheertool voor de tarieven en prestaties. Het is de vraag of we alle producten al kunnen beheren in de MVP van de nieuwe applicatie of dat we één product procedureel blijven beheren. Daarna ga je een overleg in met de product owners om af te stemmen welke afhankelijkheden er zullen zijn in de werkzaamheden in het volgende kwartaal. Aan het einde van de ochtend praat je nog even bij met de product portfoliomanager over de wijzigingen die plaats gaan vinden en wat dat betekent voor een specifieke groep zorgaanbieders. Na de lunch in het restaurant maak je even een wandeling door het bos samen met de scrum master om bij te praten over hoe het gaat met het team. Je neemt daarna de tijd om de backlog bij te werken en te zorgen voor een goede prioritering van de backlog items. Ook selecteer je een aantal user stories die je morgen met het team wil refinen. Aan het einde van de dag heb je een overleg met een afvaardiging van de zorgverzekeraars over de nieuwe applicatie en praat je hen bij over de laatste stand van zaken. Een ontwikkelaar laat daarnaast een demo zien. Na afloop zet je de afspraken nog even op de mail. Gauw nog wat mailtjes afhandelen en tevreden naar huis. Eigenlijk nu alweer zin in morgen!
Bekijk vacature
32-38 (38 = fulltime) uur Zeist, Utrecht Max 4000-5500 bpm

Ervaren tester, in een multidisciplinaire omgeving

Een van de pijlers van de dienstverlening van Vektis is ons datawarehouse. Met BI-tools halen we daar informatie uit, die we vervolgens beschikbaar stellen aan onze klanten en interne gebruikers. Je werkt samen in een klein team van ontwerpers en ontwikkelaars. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van de ontwikkelde producten.   Je vindt het leuk om BI-(deel)applicaties iteratief te ontwikkelen en testen en hebt ervaring met agile werken. Het team waar je in komt te werken is multidisciplinair en werkt intensief samen met de klant, gebruikers en productowners. Hun wensen en behoeftes staan bij jou voorop. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken.  Dit ga je doen:  je realiseert oplossingen op basis van functionele en technische eisen en wensen je stelt logische en fysieke testgevallen op, inclusief concrete resultaatvoorspellingen je draagt zorg voor een adequaat gedocumenteerd testproces je onderhoudt korte lijnen met acceptanten je levert een bijdrage  aan geautomatiseerd testen je werkt in kortcyclische sprints van 2 weken je neemt waar nodig het voortouw   Werken als tester bij Vektis  Een denkbeeldige kantoordag als tester in het team Datacenter kan er als volgt uitzien. Je komt binnen op ons ‘open’ kantoor in Zeist en kiest een plekje tussen je teamleden. De dag begint met een team-stand-up. Welke stories en taken van de sprint gaan we  vandaag oppakken? Jij gaat vandaag een test voorbereiden van nieuw ontwikkelde programmatuur, bestemd voor het laden van declaratiegegevens van zorgverzekeraars.  Tussen de middag loop je met collega’s een rondje in de bosrijke omgeving en haal je een broodje in het bedrijfsrestaurant. Na de pauze heb je een afspraak met een collega uit je team over het ontwikkelen van nieuwe datakwaliteitscontroles. Met je scherpe oog voor kwaliteit zorg je ervoor dat het geleverde product voldoet aan de wensen van de klant.  Aan het eind van de dag neem je nog een kijkje op de backlog om te zien wat er gaat komen. Nu al word je enthousiast over een story die eraan komt en die je zal moeten testen.  
Bekijk vacature
32 - 38 (38=fulltime) uur Zeist Max 4000 - 6000 bpm

Productspecialist ‘core’ applicaties

Je nieuwe baan Wist je dat er jaarlijks voor 80 miljard euro aan zorg gedeclareerd wordt in Nederland? Dat zijn 35 miljard records, zo’n 60 duizend bestanden. Van deze data maken wij informatieproducten voor zorgaanbieders, de overheid, gemeentes en de wetenschap. Daarnaast faciliteren we het declaratieproces voor zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Zo kunnen zij zich concentreren op hun patiënten en verzekerden. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor het hart van onze organisatie: de continuïteit van het beheer en de beschikbaarheid van onze applicaties, zoals AFAS, TOPdesk, Okta en diverse BI-tools.   Je komt niet in een gespreid bedje in deze functie. We zijn bezig ons applicatielandschap uit te breiden en gaan zowel ons beheer als onze processen naar een hoger plan tillen. Juist daarom zijn wij actief bezig met teambuilding, begeleiding en kennisdeling.   Werken als productspecialist bij Vektis Een dag als collega in het team Backbone kan er als volgt uitzien.   Na de daily scrum begin je aan de geplande aanpassing van een configuratie. Dan doet zich onverwacht een storing voor die je samen met collega’s oplost. Je gaat weer verder met de configuratie en houdt tussendoor nog een kort overleg met een key-user over gewenste functionaliteit. Er moet nog een leverancier worden gebeld over een openstaande call en je beantwoordt een vraag die je van de helpdesk krijgt. Gelukkig heb je nu nog wat tijd om de configuratie af te ronden.   Tussen de middag ga je lunchwandelen met collega’s. Als je terug bent is het tijd voor de wekelijkse refinement met je teamleden. Je presenteert een ontwerp voor een aanpassing en samen wordt gezocht naar de beste oplossingsrichting. Dan verzorg je op verzoek van een collega een deployment van een aangepast rapport. Aan het einde van de dag handel je nog wat autorisatieverzoeken en mails af en ga je tevreden weer naar huis. Eigenlijk heb je alweer zin in de volgende werkdag!
Bekijk vacature

Meer informatie?

Meer informatie over onze vacatures?
Contact recruiter Maurice Behre via 06 143 48 429.