Waarom werken bij Vektis?

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 120 mensen zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile.
Er zijn genoeg goede redenen om bij ons te komen werken!

Deel deze pagina via

Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak.

Ons kantoor in een bosrijke omgeving in Zeist klaargemaakt en ingericht voor de toekomst, als hub voor hybride werken en biedt een mooie locatie voor de sociale contacten en om samen te werken. Omdat je ook een deel thuiswerkt, bieden wij je goede thuiswerkondersteuning.

Wat biedt Vektis jou nog meer?

Naast een interessante functie bieden we nog meer:

  1. een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
  2. veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
  3. alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
  4. ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  5. sporten met bedrijfsfitness
  6. lekkere koffie

Werk met impact

En last but least: 7. Werken bij Vektis is bijdragen aan goede zorg voor iedereen in Nederland. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Kom werken bij Vektis.

Daarom werken bij Vektis illustratie 2023_Desktop.png