Medewerkers aan het woord

Iedere medewerker van Vektis heeft zijn of haar eigen verhaal. Over waarom ze bij Vektis werken. En hoe ze vanuit die rol bijdragen aan goede zorg voor iedereen. Achter- of voor de schermen. 120 unieke verhalen. We laten er hieronder een aantal zien. De grote gemene deler is dat iedereen die bij ons werkt graag een steentje bijdraagt aan het proces gezondheidszorg. Het samen werken aan het verbeteren daarvan, zorgt voor sterke onderlinge verbinding. Er zijn natuurlijk meer redenen om bij ons te komen werken. Wat dacht je van een goed salaris, een uitstekende privé-werkbalans en uitgebreide studiemogelijkeden?

Deel deze pagina via

Richard is 1 van die mensen die achter de schermen zijn bijdrage levert. Als 'AGB-goeroe' op onze servicedesk deelt hij zijn kennis over het AGB-register graag met zowel klanten als collega's. In deze video vertelt hij daarover.

 

Ilona werkt als data-analist bij Vektis. In deze video vertelt ze waarom die rol haar zo goed past.

 

Wist je dat het AGB-register zorgt voor een besparing van 1 miljard op de zorgkosten in Nederland? Stefan is productowner AGB-register. Hij legt uit hoe dat kan.

 

Ina werkt als scrummaster bij Vektis. Zij legt in deze video uit waarom de 'hartslag' van agile zorgt voor blije medewerkers.

 

Paul werkt vanuit zijn rol als productowner spiegelinformatie bij Vektis veel samen met zorgaanbieders. Het geeft hem een heel goed gevoel dat we met onze data en inzichten bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het verlagen van de kosten.

 

Wat hebben lotusbloemen en een scrummaster met elkaar te maken? Jordi, zelf scrummaster bij Vektis, onthult het in deze video.