Mohammed Zambib

Mohammed Zambib stuurt de Servicedesk aan bij Vektis.

Deel deze pagina via

"Met elkaar verantwoordelijk voor tevreden klanten"

“Ik stuur de Servicedesk aan bij Vektis. Deze bestaat momenteel uit 18 mensen. Samen maken wij onze klanten via de mail en telefoon wegwijs in onze producten. De vragen, verzoeken en opmerkingen die wij van klanten ontvangen, zijn enorm waardevol. Deze stellen ons in staat om onze producten en service nog beter aan laten sluiten op de behoefte van onze klant.

Werken bij de Servicedesk vraagt om een flexibele en stressbestendige instelling. Nieuwe ontwikkelingen hebben een directe invloed op het aantal vragen dat wij ontvangen. Per maand verschilt de drukte en ook op de dag zelf zien we dat gebeuren. Deze pieken vangen we als team op, met als gezamenlijk doel dat we onze klanten altijd snel en goed te woord blijven staan. Samenwerken staat daarom hoog in het vaandel bij ons. Wil je bij de Servicedesk aan de slag, dan moet je bovendien kunnen multi-tasken. Je beantwoordt vragen over verschillende producten, en schakelt daarbij tussen verschillende systemen. Ook een klantgerichte instelling is belangrijk. Bij Vektis kennen we een feedback cultuur. Je wordt uitgenodigd om feedback te geven aan je collega’s, en om ideeën aan te dragen over de wijze waarop we onze producten en dienstverlening verder kunnen verbeteren. We zijn tenslotte met elkaar verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten.

Mohammed Zambib Servicedesk Vektis

"Ik krijg volop kansen om door te groeien naar een functie die mij het beste past."

“Ik krijg bij Vektis volop kansen om mezelf te ontwikkelen en alle hulp en medewerking om door te groeien naar de functie die het beste past. De sfeer bij Vektis is informeel, ook de directie zit op de werkvloer en maakt gebruik van de flexibele werkplekken. Drempels zijn er, letterlijk en figuurlijk, daardoor niet. Ons kantoor ligt prachtig in de bossen, dichtbij het centrum van Zeist. Er staat een fiets klaar waarmee je in je pauze even een boodschap kunt gaan halen En ook een wandeling door het bos is bij veel collega’s populair. Fijn vind ik het keuzesysteem, een secundaire arbeidsvoorwaarde, waarmee je jaarlijks kunt kiezen tussen meer verlof, minder werken, meer salaris of een nieuwe fiets.”

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support